€ 6.338,00
ex btw p.m

Gedempte Gracht 59, 1741 GB Schagen, Nederland
  • Adres: Schagen Makado 1
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Geen voorkeur
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 6.338,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2639

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Lunchroom-Bistro en Cafetaria gelegen in het winkelcentrum Makado in Schagen Noord-Holland.

Lees meer via deze link

Type Horeca:   
Lunchroom-Bistro en Cafetaria

Soort/locatie:
Exploitatie op een A1 locatie in Schagen Noord-Holland. Direct naast de hoofdingang van het grootste winkelcentrum in de regio.

Servicekosten:
€ 1.061,25 [voorschot] per maand.

Promotie bijdrage:
€ 238,31 per maand

Bestemming:
Centrum 2

Vetput:
aanwezig

Omschrijving omgeving:
Dit prachtige horecabedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat, is gelegen in het centrum van Schagen. Op steenworp afstand van de Markt gelegen, aan de Nieuwstraat naast de hoofdingang van het Makado winkelcentrum.
Dit winkelcentrum is de grootste in de directe omgeving en vervult daarmee een belangrijke regio functie. Het centrum van Schagen, waar nog altijd geen betaald parkeren is ingevoerd heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op de regio. Dagelijks is het hier een levendige boel in Schagen.
Schagen heeft circa 100 evenementendagen per jaar. Bekende evenementen zijn De West-Friese markt, de grote kermis, de wekelijkse markt, de jaarlijkse Paas-vee tentoonstelling, de Harddraverij, Koningsdag. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in het Makado centrum, zoals Kerstmarkten, de voorjaarsmarkten.

Op dit moment wordt het winkelcentrum gerenoveerd en klaargemaakt voor de toekomst.

Omschrijving: bedrijf:
Het is eigenlijk opgedeeld twee losse bedrijven, namelijk de snackbar en de restaurant/-lunchroom.
De snackbar is ruim opgezet en heeft een mooi assortiment en snelle bediening. Aan de voorzijde bevindt zich het restaurant met serre en terras dat overdag functioneert als een lunchroom en in de namiddag en vooravond als Petit restaurant.
Het bedrijf is netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien. Er worden mooie omzetten behaald, maar biedt ook nog veel mogelijkheden. Het bedrijf is instap klaar voor een nieuwe ondernemer.

Indeling van het bedrijf:
Een groot terras met aan de voorzijde naast de hoofdingang van het winkelcentrum een ruime serre. Een groot restaurant met een bar-buffet. Gescheiden dames- en herentoiletten met een personeelsdoorgang naar de snackbar-cafetaria, de keuken en het magazijn. In het magazijn is tevens een kleine kantoor opstelling gecreëerd. Verder de vries- en koelcellen en voldoende werkruimte met opslag. Wanneer je door de hoofdingang het winkelcentrum naar binnen loopt bevindt zich een 2e ingang naar het restaurant en daarnaast naast de ingang van de snackbar-cafetaria. Bij de ingang van de snackbar staat een IJshoek balie voor softijs en milkshakes en een automatiek opstelling. Verder een verkoop vitrine met bestelbalie. In de snackbar zelf zijn een aantal tafeltjes met stoelen en banken.

Serre:
Circa 46,50m2

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 65,5 m2 met circa 70 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week [exploitatieplicht] vraag om de toelichting

Parkeerruimte:
Op de openbare weg [blauwe zone] en op het winkelcentrum een parkeerdek dat met een roltrap en lift te bereiken is.

Kansspelautomaten:
Aanwezig [met een mooi rendement].

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit en kunt u contact opnemen met ons kantoor via  het contactformulier of 072 509 0770.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 283 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 180 m²
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”