€ 1.661,00
vrij van btw p.m.

Burgemeester Lovinkstraat 1, 1764 GA Breezand, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Breezand Burgemeester Lovinkstraat 1
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 130.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.661,00
  • Terras: Ja
  • Oppervlakte terras (m2): 60 m²
  • Referentie: VMH5-2629

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig gerenoveerd eetcafé met groot terras en Bed & Breakfast gelegen in Breezand, de kop van Noord-Holland.

Klik hier voor meer informatie over dit object

Type Horeca:                                                                  
Eetcafé Snackbar/ Lunchroom met woning [thans is gebruik als Bed & Breakfast] en terras.

Soort/locatie:
Exploitatie, inclusief de inventaris en de huurrechten. Op een druk kruispunt en de dorpskern aan een doorgaande weg.

Omschrijving object:
Dit schitterende horecabedrijf met terras en B&B is gevestigd in Breezand, de kop van Noord-Holland.

Een aantal jaar geleden is het bedrijf gerenoveerd. De begane grond is compleet vernieuwd en opnieuw ingericht. De bovengelegen woning is ook volledig gestript en verbouwd tot een prachtige Bed&Breakfast, die uiteraard ook als woning te gebruiken is.

De apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en verkeerd in goede staat van onderhoud. De bakwand is ruim en overzichtelijk opgezet en heeft een enorme capaciteit. Er is een grote keuken met ruime koelcel en voldoende opslagruimte.

De onderneming bestaat uit een afhaaldeel en het  restaurant met zitgedeelte. Hier kunt u rustig genieten van de meest smakelijke gerechten.

Het bedrijf laat mooie omzetten en resultaten zien. Deze prachtig onderneming staat Turn-key klaar voor een nieuwe ondernemer.

Indeling van het bedrijf:
Rond het bedrijf zit een ruim terras waarvan een deel is afgezet met terrasdelen. Binnen een grote verkoopruimte met een afhaalbalie en restaurant, de keuken en een ruime opslag.

Bedrijfswoning:
Circa 100m2 Op de 1e verdieping: B&B/ Bedrijfswoning met twee grote slaapkamers, een open woonkamer keuken en een ruime badkamer. Een ruim dakterras.

Vetput:
Aanwezig

Website
https://www.eetcafe-dewittebrug.nl

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en 2 op eigen terrein

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”