€ 2.675,00
ex btw p.m.

Vlietsend 7, 1561 AA Krommenie, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Vlietsend 7 krommenie
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 107.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.675,00
 • Aantal zitplaatsen: 60
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2622

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtige vrijstaande horecazaak met terras op een centrum locatie in Krommenie Noord-Holland.

Klik hier voor meer foto’s en informatie over dit object.

Type Horeca:   
Grand-café/ Restaurant bedrijf met terras

Vetput:
Aanwezig

Website                                                                            
https://www.detammeboer.nl

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten, aan de Dorpsstraat in het centrum van Krommenie, nabij de oorgaande weg N-8 tussen de A9 en de A8.

Omschrijving object:
Deze leuke horecazaak is gelegen in Krommenie, aan het Vlietsend welke uitkomt op de uitvalsweg “N8” en aan de andere kant uitkomt op de Zuiderhoofdstraat, wat wordt gezien als dé winkel- en horecastraat van Krommenie.

De grijs gekleurde gevel ziet er prachtig uit en geeft het pand een warme uitstraling. Aan de achterzijde van het pand is een ruime tuin die wordt gebruikt als terras. Het terras is op het Zuidwesten gelegen, dé perfecte ligging voor de zon..

De voorzijde is sfeervol ingericht met onder andere steigerhout interieur. Eenmaal binnen kijkt men tegen de ruim opgezette bar aan, aan de linker- en rechterzijde zijn c.a 60 zitplaatsen. Vanuit de bar komt u in de professionele keuken terecht welke van alle gemakken is voorzien. De moderne keuken beschikt over hoogwaardige apparatuur en heeft een gescheiden spoelkeuken.

De horecazaak is per direct ter overname. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:
Entree, verkoopruimte restaurant, gescheiden heren- en damestoilet met kleine opslagruimte, ruime keuken met magazijn. Grote privé tuin met terras en veranda.

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Bestemming:
Horeca 3

Personeel:
Ja, meer informatie op aanvraag

Terras:
Circa 75 m2.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Openbare weg en parkeer terrein aan de achterzijde van dit bedrijf.

Bijzonderheden:
Dit is een object wat collegiaal in verkoop is met Duijn horecamakelaardij.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 140 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 110 m²
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”