Op aanvraag

De Lange Ring 11E, 1761 AS Anna Paulowna, Nederland
 • Adres: De Lange Ring 11-E, 1761 AS Anna Paulowna
 • Soort:
 • Referentie: VMH5-2611

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit bedrijf is gevestigd in Anna Paulowna en is gespecialiseerd in maaltijdverzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Klik hier voor meer foto’s en informatie.

Inclusief het onroerend goed.

Type Horeca:                                                                  
Maaltijdservice/ cateringbedrijf met het onroerend goed en de productiekeuken.

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en het onroerend goed  op het bedrijventerrein in Anna Paulowna, kop van Noord-Holland.

Website:                                                                          
https://eetideemaaltijdservice.nl

Omschrijving object:
Dit schitterende bedrijf is al jaren actief in de kop van Noord-Holland op het gebied van maaltijdservices. Met een groot klantenbestand is er in de loop der jaren een goeie stabiele omzet gerealiseerd met mooie winsten.

Het bedrijf verkeerd in nieuw staat en is voorzien van moderne bedrijfsinventaris zodat er op optimale wijze geproduceerd kan worden. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen wagenpark voor de wegbrengservice. Zeer compleet ingerichte bedrijf, de keuken is ook prima geschikt als uitvalsbasis voor catering.

Het bedrijf richt zich thans op drie markten:

 1. de Particuliere markt;
 2. de Bedrijfsmatige markt voor arbeidsmigranten/-seizoen medewerkers
 3. woongroepen en zorginstellingen.

Het verzorgingsgebied is in de kop van Noord-Holland tussen Den Helder, Hollandskroon, Heerhugowaard en Schagen. Wekelijks worden hier duizenden maaltijden verzorgt. Kortom een bedrijf met legio mogelijkheden.

Technische gegevens:
Het bedrijf is voorzien van een vetput, vloeistof dichte vloer, alarm en mechanische ventilatie. Daarnaast is de technische installatie NEN gekeurd.

Indeling van het bedrijf:
Een ruime productiekeuken, inpakruimte, groot magazijn, grote koel en vriesruimte spoel-afwas keuken, ruime entree met grote trap naar de 1e verdieping.
Op de 1e verdieping een ruime kantine en kantoor, gescheiden toiletgroepen, kleedruimte en een grote opslag. Verdeling:

 • Circa 150m2 begane grond
 • Circa 125m2op de 1e verdieping.

Personeel:
Op aanvraag     

Parkeerruimte:
Om het gebouw is voldoende ruimte voor het eigen Wagenpark. Tenminste 5 plaatsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om op de openbare weg te parkeren.

Kadastraal:                                                                       

 • Gemeente Anna Paulowna sectie L nr. 5603 groot 325m2

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 1
 • Totale oppervlakte (m2): 275.1 m²
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”