€ 950.000,00
BOG

Nikadel 1, 1796 BP De Koog, Nederland
  • Soort:
  • Onroerend goed: Koop
  • Prijs onroerend goed: € 950.000,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2609

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Restaurant met terras en hotelfunctie gelegen op A1 locatie in de Koog op het eiland Texel. Ideale locatie voor herontwikkeling, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer foto’s en informatie.

Type Horeca:   
Restaurant met terras en hotelfunctie. Herontwikkelingsobject.

Soort/locatie:
Onroerend goed op een A1 Centrum locatie in de Koog op het eiland Texel. Het betreft een hotel met restaurant, thans nog in verhuurde staat tot 31 december 2023 met een huidige huur circa € 42.000,- per jaar.

Kadastrale gegevens:

  • TEXEL sectie: T nummer: 2110 Perceelgrote: 657m2 Horeca Bedrijvigheid

Bestemming:
Enkel bestemming Recreatie Verblijf recreatieve gebouwen.

Vetput:
Aanwezig

Omschrijving omgeving:
Dit object is gelegen in het dorp De Koog op het eiland Texel.

De Koog is één van de bekendste dorpen op Texel en is populair onder de toeristen en de jongeren. Een kleine 20 jaar geleden is de gemeente gaan inzetten op het aantrekken van gezinnen en ook ouderen. Hierdoor ontstond een gemengd publiek van jong tot oud en begint het seizoen al vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Mede door deze verschuiving kwamen er meer hotels, vakantieparken en betere restaurants. De laatste jaren wordt er veel herontwikkeld en verduurzaamd. Dit past volledig in het beeld van Texel en wat men voor ogen heeft met de Waddenzee.

Omschrijving object:
Dit object is thans in gebruik als restaurant. Het object beschikt over 3 huisnummers en heeft van oudsher een hotelrecreatiebestemming. De locatie in combinatie met de bestemming maken dit een intressante locatie voor herontwikkeling. Informeer vrijblijvend bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
Dit object is op dit moment verhuurd tot 31 december 2023 [huidige huur circa € 42.000,-]

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”