€ 1.640,00
èx btw per maand

Haltestraat 61, 2042 LL Zandvoort, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Haltestraat 61 Zandvoort
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 85.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2510

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Het oudste “vischrestaurant” van Zandvoort aan Zee gelegen de Haltestraat, een typische horecastraat zoals je deze mag verwachten van kuststad.

Lees meer via deze link

Type Horeca:    
Vis-Restaurant.

Soort/locatie:
Exploitatie, met de bijbehorende huurrechten op een A centrum locatie in Zandvoort aan Zee

Omschrijving object:
Dit authentiek en bekende visrestaurant is gelegen in een typische horecastraat in de kuststad Zandvoort, de Haltestraat. De diversiteit aan horeca in deze straat zorgt voor veel aanloop. Zeker in de zomer heeft deze badplaats een aantrekkingskracht op toeristen en dagjesmensen uit Amsterdam, Haarlem en omliggende dorpen en steden. De situering in het centrum zorgt voor korte loopafstanden naar  de winkelstraten, het strand, het treinstation en een ietwat langere loopafstand naar het Circuit van Zandvoort.

Dit visrestaurant is in de omgeving bekend en is in 2016 uitgeroepen tot beste restaurant van Zandvoort en nummer 4 restaurant van Noord-Holland. Deze goede notering trekt veel toeristen en dagjesmensen aan. De inrichting is authentiek en verteld dat dit het oudste restaurant van Zandvoort is. De bar en de keuken zijn beide gescheiden van het restaurantgedeelte. De keuken is groot, van alle gemakken voorzien en beschikt over een professionele afzuiging.

Aan de nieuwe ondernemer de kans om dit bekende visrestaurant over te nemen in de drukbezochte badplaats Zandvoort!

Indeling van het bedrijf:
Restaurant met ca 40 zitplaatsen, professionele ruime keuken, gescheiden toiletgroepen en zeer authentiek en gezellig.

Personeel:
Niet van toepassing

Terras:
Verwarmt terras met 12 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Ruim voldoende in de directe  omgeving van de onderneming.

Wij vertellen u graag meer over dit prachtige horecabedrijf, neem direct contact op via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”