Raadhuisplein 5, 5953 AL Reuver, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Raadhuisplein 5 Reuver
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 50

Omschrijving

Cafetaria “Quality Food Marktzicht” te Reuver

 

Midden aan het centrale marktplein van Reuver ligt instapklare cafetaria wat al sinds 1984 een begrip is in de regio. Het plein met meerdere horecazaken welke elk uniek en enige zijn in hun soort, valt deze zaak op door het grote terras, mooi interieur en goed ingerichte werkruimte met hoog rendement bakwand. Naastgelegen ijs en koffie salon is eventueel ook ter overname of te huur, in een transactie of seperaat over te nemen.

Aan het plein liggen verder nog een Koffie- en ijssalon een brasserie en een druk bezocht grand Cafe met luxor service bioscoop en het treinstation is op steenworp afstand. Vanaf de doorgaande drukke weg is de locatie uitstekend te zien. De gemeente is het plein aan het herinrichten waardoor het goed toeven zal zijn op de diverse terrassen.

Reuver is een groot dorp met een sterke regio functie, gelegen tussen Venlo en Roermond trekt het veel publiek mede door de grote vakantie parken in de directe omgeving en vele kleinere campings die langs de Maas als achtergrond te vinden zijn.

Van origine is deze zaak een kwalitatief hoogstaande en goed renderende cafetaria/ lunchroom. Sinds de Corona is het concept aangepast en is de huidige bedrijfsvoering naar de avond spits gegaan in veel minder openingsuren wordt nu dezelfde of zelfs meer omzet gerealiseerd. Terug naar een semi- dagzaak waarbij de lunch wordt meegenomen is evenwel ook mogelijk. Deze zaak is zeer goed op zich zelf te draaien met het juiste personeel zeker gezien de hogere omzet klasse. Ondernemer werkt momenteel zelf weinig mee. Het meewerken van nieuwe ondernemer(s) zal het rendement alleen maar verhogen.

De zaak heeft ruime zitplaatsen, een smaakvolle vitrine en hoog rendement bakwand. Apart toilet met voorportaal. Voorbereidingskeuken. Het grote terras is ruim van opzet. Ruime gedeelde opslag in de kelder met grote afgewerkte olie tank voor het afvoeren van afgewerkte olie middels pomp. Een mooi ingerichte website met bestelmodule met uitstekende vindbaarheid.

Openingstijden: dagelijks vanaf 16 uur – 21 uur

Personeel: 2 fte en 4 oproepkrachten.

Geen leveranciersverplichtingen

Overname som exploitatie Op aanvraag

Huursom op aanvraag, bovengelegen appartement eventueel ook te huur.

Omzet + € 425.000 p/jr

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 1
 • Totale oppervlakte (m2): 140 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 40 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.