Informeer naar prijs

Dorpsstraat 85, 4128 BW Lexmond, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Dorpstraat 85
  • Soort:
  • Aantal zitplaatsen: 48
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 24

Omschrijving

Te koop

de enige cafetaria – café in Lexmond en omgeving, er komen zeer veel vaste bezoekers regelmatig een bezoek brengen.

Cafetaria.

Bij binnenkomst treft men aan de linkerzijde van het pand de entree van de cafetaria en het afhaalgedeelte waaruit men door kan lopen en in het zitgedeelte achter de cafetaria waar men tijdens een bestelling een drankje kan bestellen of de gerechten uit de cafetaria kan nuttigen.

Eetcafe.

Heeft een aparte ingang en is populair onder de bewoners. De ruime bar biedt plaats aan ongeveer 20 cafébezoekers. Het café kan echter ook aan de andere zijde van het horecapand worden betreden. De toiletgroep en de dartruimte, goed voor 4 dartbanen, liggen links achterin het horecapand.

De laatste jaren wordt het eetcafe meer gebruikt als verlengstuk van de cafetaria en niet echt als cafe gebruikt. Tevens wordt er de laatste jaren niets meer georganiseerd.

Buiten terrein

Aan de achterzijde van het horecapand bevindt zich een groot terrein waar momenteel niet mee gedaan wordt en kan  als groot terras dienen.

Kansen.

De huidige ondernemer werkt samen met zijn vrouw en is vroeg gesloten. De bar heeft eigenlijk geen functie meer. Tevens wordt er al vier jaar niets meer georganiseerd.

Ook bezorgen biedt grote mogelijkheden om de omzet gemakkelijk te verhogen.

Woning:

De 3 kamerwoning met keuken en douche- en toiletruimte is doormiddel van een aparte opgang en intern te bereiken. Er is geen personeel dat in vastdienstverband dient te worden overgenomen.

Lexmond is een dorp in de gemeente Zederik in de provincie Zuid-Holland. Het dorp is ontstaan aan de mond van de Laak, een riviertje dat rond 1000 de rivier Zederik verbond met de Lek. Qua oppervlakte is Lexmond de op één na grootste gemeente in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. Het dorp heeft ongeveer 2600 inwoners.

Deze cafetaria – café ligt aan de winkelstraat in het Oude centrum van Lexmond.

Kenmerken

  • Aantal kamers: 4
  • Totale oppervlakte (m2): 150 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Makelaar In Horeca.nl Lid: Vakgroep Makelaars Horeca | VMH 0183-615183
loek@makelaarinhoreca.nl https://www.makelaarinhoreca.nl Bedrijf : Makelaar in horeca.nl B.V. De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V. is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is. Werkgebied: Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies: Zuid-Holland en Zeeland: Makelaar in Horeca Weide 5 4206 CH Gorinchem Kantoor.: 0183-615183 Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)