Informeer naar prijs
Huurprijzen: zie omschrijving

Markt 7, 4875 CB Etten-Leur, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Markt 7
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Pacht
  • Onroerend goed: Huur
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 150
  • Referentie: HorecaKas

Omschrijving

Voor investeringsfonds De Schone Zaak is HorecaKas op zoek naar een ondernemer die dit prachtige horecabedrijf in Etten-Leur wil exploiteren.

 Het betreft een schitterend karakteristiek pand aan de Markt van Etten-Leur. Voorheen was hier Tilia gevestigd en daarvoor het met een Michelinster bekroonde restaurant De Zwaan. Met recht een locatie met allure. Het bedrijf heeft een effectieve verkoopruimte van ca. 208 m2 en aan de voorzijde is het mogelijk een terrasvergunning aan te vragen voor ca. 150 zitplaatsen.

Op de verdieping is het mogelijk één grote of twee kleinere bedrijfswoningen te realiseren. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Een unieke kans om dit prachtige horecabedrijf te exploiteren zonder veel eigen middelen in te brengen.

Unieke voorwaarden van De Schone Zaak:

 

 

 

 

– 5% huur (pacht) in plaats van over het algemeen 10% rente én aflossing binnen de exploitatie

– Slechts één inbrengverplichting voor de pachter: de huurwaarborg (doorgaans 3 maanden)

– Geen privé borgstelling waar banken en andere geldverstrekkers dit wel eisen.

 


Informatie De S
chone Zaak

Investeringsfonds De Schone Zaak is in september 2020 opgericht als alternatief binnen deze tendens door gevestigde (horeca)ondernemers, primair ten behoeve van horecaondernemers. Uit liefde voor de branche en vanwege maatschappelijke betrokkenheid zet De Schone Zaak zich in om ondernemers en hun werknemers de mogelijkheid te bieden om uit de financiële problemen te raken, ondernemers uitbreiding van hun ondernemingen te kunnen laten realiseren of ondernemers in spe de kans te bieden hun droom waar te maken.

De Schone Zaak heeft de ambitie in de kern gezonde bedrijven de mogelijkheid te bieden voor een schuldenvrije (door)start. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aankoop van de bedrijfsinventaris uit faillissement of door het financieren van een crediteurenakkoord. Op basis van een gunstige pachtovereenkomst, een unieke samenwerking met landelijk opererende horecaleveranciers en de inzet van onze specifieke branchekennis wordt een succesvolle voortzetting van de onderneming gefaciliteerd.

De Schone Zaak biedt steun, advies en oplossingen vanuit jarenlange ervaring en ondernemerschap.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Adri Kas 0649111649
info@horecakas.nl https://www.horecakas.nl/ Bedrijf : HorecaKas Makelaardij Bij HorecaKas en MKHoreca ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!