Informeer naar prijs

Hoofdstraat 50, 9244 CP Beetsterzwaag, Nederland
 • Adres: Hoofdstraat
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Koop
 • Aantal zitplaatsen: 100
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 50

Omschrijving

’t Snack Bearske

Hoofdstraat 50

9244CP Beetsterzwaag

 

Nieuw in de verkoop het bekende restaurant ’t Snack Bearske, waar gastvrijheid heel normaal is, in Beetsterzwaag.

 Beetsterzwaag is gelegen in de zuidoost hoek van Friesland. Het karaktervolle dorp staat bekend om de prachtige historische panden en de lommerrijke bossen. De historische rijkdommen worden met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: galeries, cafés en restaurants, gespecialiseerde winkels en eindeloos veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden. In de alom bekende hoofdstraat vind je ook ’t Snackbearske, al jaren lang een begrip in de horeca wereld van Beetsterzwaag.

 Het bedrijf bestaat uit 3 gedeeltes.

Voor het pand is een klein terras aan de Hoofdstraat. De Hoofdstraat is de drukste weg van Beetsterzwaag. In het pand kom je eerst in de snackbar, welke menig keer in cafetaria top 100 heeft gestaan. Afhalen is daar mogelijk, maar er zijn ook 30 restaurant zitplaatsen in dit gedeelte. Aan de straatzijde is eveneens een ijsloket wat zomers zeer bekend staat. De snackbar doet nog niet aan bezorging.

Achter de snackbar is de serre en zaal gesitueerd. De serre heeft ongeveer 30 zitplaatsen en de zaal ongeveer 80 zitplaatsen. De restaurantkaart biedt zeer veel variatie en is zeer uitgebreid. De gerechten worden geserveerd vanuit een aparte keuken.

Een groot zonneterras maakt het horeca bedrijf compleet.. Er zijn maar liefst 80 zitplaatsen op dit terras. Het terras is tevens te bereiken via de Molenlaan en heeft tevens fietslaadpunten tot beschikking. 

 Er zijn twee toiletgroepen aanwezig, eentje voor in het bedrijf en de andere is achterin. Ook is er een invalide toilet.

 

 De keukens en opslagruimtes zijn aan de zijkant van het bedrijf. De gasten hebben er geen last van en voor het personeel betekent dit korte duidelijke looproutes.

  

Alle inventaris en apparatuur ziet er super goed uit en is up-to-date. Er wordt elk jaar ruim geinvesteerd in de inventaris. Het bedrijf heeft een zeer mooie uitstraling en ziet er tot in de puntjes verzorgd uit.

 

 Op de verdieping is een woning aanwezig met een woonkamer, badkamer en drie slaapkamers. Tevens is er een ruime zolder. De woning heeft een eigen ingang.

  

’t Snack Bearske heeft een grote omzet welk elk jaar aanzienlijk stijgt. De jaarcijfers laten  een zeer goed renderend bedrijf zien. De huidige eigenaars drijven het bedrijf met veel passie, maar hebben besloten om een volgende stap te gaan maken in hun horeca carriere en willen het daarom verkopen. Het onroerend goed staat met het bedrijf en inventaris te koop. Het betreft het hogere prijssegment. Zonder eigen middelen is het onnodig hierop te reageren.

 

 Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van leveranciers.

 

De vraagprijs voor het onroerend met het bedrijf/inventaris bedraagt

De omzet bedraagt meer dan € 600.000,00 per jaar !! en er wordt een grote netto winst gemaakt.

 

Tot zover de eerste informatie.

We zijn uiteraard bereidt om nadere informatie te verschaffen.

 friesland@eigenhorecamakelaar.nl

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Henk Hosper 0683211647
friesland@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : eigen horeca makelaar Friesland