Informeer naar prijs
Prijs op aanvraag

Bosstraat 17, 4611 NB Bergen op Zoom, Nederland
  • Adres: Bosstraat 17
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Huur
  • Aantal zitplaatsen: 30
  • Terras: Nee

Omschrijving

Sfeervol restaurant met bovenwoning ter overname in het centrum van Bergen op Zoom. Gelegen in de Bosstraat op korte afstand van de markt en aan één van de doorgaande routes richting het centrum van Bergen op Zoom.

Dit leuke bedrijf is bijzonder geschikt voor de exploitatie door een horecakoppel, waarvan de één in de keuken staat en de andere in het restaurant. Dit nog jonge bedrijf realiseert een leuke omzet waar zeker nog groeipotentie in zit. Men beschikt over circa 30 zitplaatsen in het restaurant met een open keuken v.v. de benodigde apparatuur. De toilettengroep bevindt zich op de eerste verdieping evenals de opslagruimte. Er is een ruime en droge gewelfkelder aanwezig.

Vrij van brouwerij, geen verplichte overname van personeel.

Op de eerste en de tweede verdieping bevindt zich tevens een leuke bovenwoning met een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer (wastafel, douche en toilet) alsmede een dakterras.

Bijzonder leuk object, uitermate geschikt voor een startend horecakoppel.

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Film

https://youtu.be/RMpDGTG8mlQ

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
J.B. Bruggeman Register Makelaar 0113-330130
info@bruggemangroep.nl http://www.bruggemangroep.nl Bedrijf : Bruggeman Bedrijfsmakelaardij Sinds de oprichting in 1997 is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij een gevestigde naam in de markt. Naast advies, bemiddeling, en taxeren van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop, verhuur, aankoop en het taxeren van exploitatie-gebonden vastgoed, zoals horeca, bakkers, slagers, bouwmarkten, autobedrijven, etc. Actief zijn in deze markt is een vak apart. Specifieke kennis van de bedrijfstak, inzicht in het bedrijfseconomisch aspect van de onderneming, landelijk aanbod en relevante contacten zijn hierbij onontbeerlijk. Bovendien vraagt de markt om een discrete en professionele begeleiding, met een heldere en transparante aanpak, iets waar wij al meer dan 23 jaar in uitblinken. Om onze verkoopdienstverlening hoog te houden, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM Business), Horeca Makelaars Nederland en Vastgoedcert.