€ 69.500,00

Rustenburgerweg 161, 1703 RV Heerhugowaard, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Rustenburgerweg 161, Heerhugowaard
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 69.499,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Aantal zitplaatsen: 210
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 50

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Restaurant, cafetaria én feestzaal in Heerhugowaard!

Dit riante horecapand van maar liefst ca. 525 m2 groot bestaat uit een restaurant, cafetaria en feestzaal. De verschillende ruimtes zijn binnen met elkaar verbonden, maar beschikken ook allen over een separate ingang waardoor het desgewenst ook eenvoudig afzonderlijk geëxploiteerd kan worden. Het horecapand heeft een eigen, ruime parkeerplaats met ca. 20 plekken.

Het restaurant
Het restaurant bevindt zich aan de rechterzijde van het pand en is in totaal ca. 220 m2 groot (incl. bijbehorende gastentoiletten, opslagruimte en bedrijfskeuken). Het zitgedeelte is ruim opgesteld en heeft een capaciteit tot ca. 100 zitplaatsen. Het restaurant heeft veel lichtinval door de raampartijen rondom en heeft een landelijke inrichting. De grote ronde bar staat centraal in het midden van de zaak en is o.a. voorzien van een tapinstallatie en Melitta koffiemachine. 

Achter de bar bevindt zich de semi open keuken met een efficiënte routing. De keuken is van alle wensbare gemakken voorzien. Via de overdekte buitenplaats (in gebruik als opslag) kan vanuit de keuken de cafetaria worden bereikt.

Het restaurant beschikt over een terras met in huidige opstelling ca. 40 zitplaatsen, dat naar wens kan worden uitgebreid.

De cafetaria
De cafetaria bevindt zich aan de zijde van de Jan Glijnisweg en is ca. 75 m2 groot. Direct bij binnenkomst bevindt zich de bestellingscounter met vitrine en kassasysteem. Achter de balie is een grote bakwand en een ijsmachine. De ruimte loopt door in een voorbereidingskeuken en opslagruimte.

De cafetaria heeft binnen ca. 28 zitplaatsen. De openslaande deuren aan de voorzijde bieden toegang tot het terras met ca. 12 zitplaatsen.

De feestzaal
De entree van de feestzaal bevindt zich aan de linkerzijde van het pand. Na het passeren van de hal komt u in de zeer ruime zaal van ca. 140 m2 terecht. In de zaal kunnen passend bij de gelegenheid een gewenst aantal zitplaatsen worden gecreëerd. De zaal heeft een totale capaciteit tot ca. 80 gasten en is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten en condoleances. De zaal heeft een eigen bar met tapinstallatie en beschikt over dames-, heren en invalidetoiletten.

Locatie
Het horecapand is gelegen aan een levendig kruispunt (Rustenburgerweg en Jan Glijnisweg). Op het naastgelegen grasveld worden jaarrond diverse evenementen georganiseerd. Daarnaast starten hier verschillende wandelroutes. In de directe omgeving zijn geen andere horecavoorzieningen te vinden, wat dit een zeer gunstige locatie maakt. Het horecapand heeft een eigen parkeerplaats met een capaciteit tot ca. 20 auto’s.

Openingstijden
Momenteel is de onderneming permanent gesloten. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van Gemeente Dijk & Waard valt.

Bovenwoning
Momenteel behoort de bovenwoning tot het gehuurde. Deze is te gebruiken voor eigen bewoning maar is ook – na goedkeuring verhuurder – onder te verhuren aan bijvoorbeeld personeelsleden of arbeidsmigranten. Verkoper was tevens in overleg met de gemeente over recreatieve verhuur / airbnb, maar daar is nog geen uitsluitsel over afgegeven. Een koper kan deze gesprekken voortzetten.

Het is ook mogelijk om enkel de bedrijfsruimte te huren, zonder de bovenwoning.

Details

 • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 69.500,-
 • Huurprijs: Op aanvraag. Bij ondertekening van een nieuw huurcontract van 5 + 5 jaar, staat verhuurder open voor een huurkorting.
 • Aanvaarding: Per direct mogelijk
 • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 525 m2

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 525 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.