IN PRIJS VERLAAGD

 • Huurbedrag: Per maand
 • Soort:
 • Aantal zitplaatsen: 80
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 50
 • Oppervlakte terras (m2): 80 m²

Omschrijving

Cafetaria “Forest” Ysselsteyn (Noord-Limburg) evt. incl. Vastgoed en ruime bovenwoning

De cafetaria voert vanaf oktober 2019 het merk met de formule Restaria.

Aan een drukke doorgaande provinciale weg gelegen ruime cafetaria welke zich in de hogere omzet categorie bevindt. Diverse grote vakantieparken bevinden zich op korte afstand van het bedrijf en ook publiekstrekker Toverland ligt aan deze provinciale weg waardoor vele passanten deze locatie aandoen.

Binnen, in de tevens met speeltoestellen ingedeelde ruimte van ca. 220 m2, bevinden zich ca. 100 zitplaatsen. Op het terras van ca. 80 m2 bevinden zich ca. 50 zitplaatsen. Een ruime, gedeelde gratis parkeergelegenheid achter het pand is aanwezig.

Achter de counter is er een goede routing met 2 grote bakwanden met in totaal 16 mandjes waar u een enorme capaciteit heeft om hoge omzetten in korte baktijden weg te zetten. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en van uiteenlopende leeftijd, welke allemaal periodiek goed wordt onderhouden. In de keuken beschikt men over veel werkruimte, daarachter is een klein kantoor gesitueerd. Verder zijn er een koel- en vriescel, kleedruimte en opslag. Diverse mogelijkheden.
Eventueel is het geheel van exploitatie en het bedrijfspand en ruime bovenwoning met eigen voordeur te koop.

Huurprijs onroerend goed bedrijfspand: € 3400

Huurprijs appartement: i.o.

Vraagprijs inventaris en goodwill: € 249.000

Omzet ca.€ 425.000 p/jr.

Vraagprijs koop Vastgoed zakelijk vastgoed en bovenwoning € 795.000 k.k.

Vastgoed bestaande uit bedrijfspand begane vloer waarin de cafetaria in is gevestigd en een bovengelegen appartement met aparte ingang, woonkamer, 3 slaapkamers badkamer toilet.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.