€ 174.500,00

Willemsoord 60A, 1781 AS Den Helder, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Willemsoord 60a, Den Helder
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 174.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.782,00
 • Aantal zitplaatsen: 72
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 65

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Prachtig restaurant op unieke locatie op het bruisende horecaplein ‘Willemsoord’in Den Helder!

Op een zeer bijzondere locatie bieden wij een eveneens zeer bijzonder restaurant te koop aan! Waar Willemsoord vroeger een een scheepswerf van de Koninklijke Marine was, is het tegenwoordig cultureel erfgoed met een brede diversiteit aan voorzieningen: o.a. musea, theater, een bioscoop, casino en diverse horecagelegenheden. Willemsoord staat bekend als één van de leukste en levendigste wijken van Den Helder en u heeft nu de unieke kans om hier uw eigen horecazaak te openen!

Het restaurant
Het restaurant bevindt zich in een fraai monumentaal pand waar de rijke historie nog duidelijk aanwezig is. Het restaurant ademt een warme sfeer en is voorzien van een unieke inrichting met authentieke vintage details. In dit restaurant worden gasten de gehele dag door hartelijk verwelkomd voor lunch, diner of een borrel. Er zijn verschillende sfeervolle zithoeken gecreëerd, die in totaal aan ca. 72 gasten zitplaats bieden. Tevens is er een terras aan het water met ca. 65 zitplaatsen.

Het restaurant heeft een grote en nette bedrijfs-keuken van ca. 43 m2 en een aangrenzende spoelkeuken van ca. 27 m2. Achter de bar bevindt zich een drankenopslagruimte. Via de hal achterin het restaurant zijn de gastentoiletten en de riante opslagruimte (ca. 215 m2) en personeelsruimte (ca. 41 m2) op de 2e verdieping te bereiken.

Locatie
Het restaurant ligt op de voormalige scheepswerf Willemsoord in Den Helder, een levendig gebied met diverse horeca, winkels en culturele voorzieningen. Willemsoord heeft zich de afgelopen jaren in positieve zin sterk ontwikkeld en is een aangename plek om vrije tijd door te brengen in Den Helder. Er vinden regelmatig evenementen plaats. Willemsoord beschikt over een eigen jacht/passantenhaven en beschikt over camperstaanplaatsen. Hierdoor trekt het ook jaarlijks veel bezoekers van buitenaf, die zich goed kunnen vermaken door het rijkelijke aanbod aan voorzieningen in Willemsoord. Er wordt ook gesproken over het mogelijk verwezenlijken van een hotel met ca. 90 kamers. Recent is het nieuwe stadhuis van Den Helder nog geopend in Willemsoord. Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich een (gratis) parkeerplaats.

Openingstijden
Het restaurant is momenteel geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 – 23:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstjden van gemeente Den Helder valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Gemengd met functieaanduiding horeca met horecacategorie 2, 4 & 5. Neem contact op met gemeente Den Helder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Vraagprijs goodwill/inventaris: € 174.500,-
– Huurprijs: € 2.782,06 per maand excl. BTW
– Servicekosten: € 70,35 per maand excl. BTW
– Overname: in overleg
– Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 453 m2

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 453 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Ja
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.