De verlaagde vraagprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Schaarbroekerweg 37, 6042 EJ Roermond, Nederland
 • Adres: Schaarbroekerweg 40, 6042 EJ Roermond
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Aantal zitplaatsen: 125
 • Terras: Nee
 • Referentie: Patrick Freriks tel. 06-53223766

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

Dit prachtige (dag)horeca object gelegen het Retailpark Roermond. Op de meest ideale locatie, naast de Media Markt, Blokker, Action en de Intersport Megastore, aan een meer dan ruime parkeerplaats, met de Albert Heijn XL tegenover en aan de linkerzijde de algemene toiletten van het hoofdgebouw.

De Schaarbroekerweg is de thuisbasis van Retailpark Roermond. Een hedendaags winkelcentrum met een unieke combinatie van winkels en horeca. Het Retailpark is 363 dagen per jaar geopend. Het Retailpark is geopend van 10:00 tot 18:00.

Park Lunchroom is een moderne Lunchroom gevestigd op de eerste etage in het hoofdgebouw van het Retailpark. Bereikbaar met de roltrap en de lift Met een breed assortiment aan heerlijke broodjes en warme gerechten heeft Park Lunchroom voor ieder wat wils. Zo beschikt Park Lunchroom ook over softijs en biedt de mogelijkheid tot het verkopen van schepijs, mede dankzij de gunstig geplaatste balie aan de voorzijde.

Wat dit object zo uniek en interessant maakt is niet alleen het feit dat ze de enige horecazaak zijn die in het hoofdgebouw is gevestigd, het is daarbovenop ook nog eens daghoreca! Wat uniek is aan Park Lunchroom, is dat het vergeleken met de andere fastfood op het park zich niet bindt aan een bepaalde doelgroep zoals bijvoorbeeld de KFC of Burger King. Maar het een plek is waar iedereen terecht kan.

Indeling
Totaal ca. 400m2 bedrijfsruimte , waarvan 290m2 lunchroom met 125-140 zitplaatsen. Complete en actuele apparatuur, grote afgiftebalie, twee voorbereidingsruimtes, kantoor, opslagruimte en toiletgroep voor personeel.

De algemene gescheiden dames- en herentoiletten bevinden zich links naast Park Lunchroom. De opbrengsten van de algemene toiletten zijn volledig voor Park Lunchroom.

Download de brochure voor meer informatie!

LIGGING:

in overdekt winkelcentrum Retailpark te Roermond. De bereikbaar is uitstekend bereikbaar zowel per fiets, openbaar vervoer en met de auto via de A73 en N280.

PARKEREN:

Het Retailpark beschikt over 1236 gratis parkeerplaatsen, dicht bij de winkels, zowel in de open lucht als overdekt.

PERSONEEL:

Het bedrijf wordt geexploiteerd door personeel. De eigenaren werken niet mee!.
Maandag tot en met vrijdag 2/3 medewerkers, zaterdag en zondag 4/5.

INVENTARIS/GOODWILL:

Alle inventaris eigendom. Jaarlijkse onderhoudscontracten aanwezig. Uitgebreid camerasysteem aanwezig, verwarming via Airco. De VERLAAGDE vraagprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

VERPLICHTINGEN:

Geen verplichtingen.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Donderdag en vrijdag van 10:00 tot 19:00 363 dagen per jaar geopend.

REGISTERGOED:

Ruim huurpand met bedrijfsoppervlakte van ca. 400 m2. De huurprijs en de servicekosten (bestaande uit elektra, water, schoonmaak, beveiliging en parkbijdrage) zijn op aanvraag verkrijgbaar.

EXTRA INFORMATIE:

In collegiale verkoop met Klaassen Horecamakelaars.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 400 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.