Brink 1, 1472 GB Middelie, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Brink 1 Middelie
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 149.500,00
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 635.000,00
 • Aantal zitplaatsen: 100
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 60

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: fraai hotelrestaurant incl. onroerend goed in Middelie.

Het restaurant heeft een warme en gezellige uitstraling, ideaal voor een romantisch avondje uit of een leuke avond met vrienden. De locatie is ook perfect voor een gezellige zondagsbrunch of een gezinsdiner. Kinderen zijn meer dan welkom in het restaurant en er is een speciaal kindermenu beschikbaar.

Het restaurant kan ook fungeren als evenementenlocatie, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn het restaurant te huren voor feesten en evenementen. Het is de perfecte locatie voor bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsbijeenkomsten en andere gelegenheden.

Het restaurant
Men komt het restaurant binnen via een separate hal, waar een ruime garderobe aanwezig is. Hier is ook de toegang tot het zitgedeelte waar, behalve een bar met daarachter de toegang tot de nette keuken, ook een makkelijk verplaatsbare biljarttafel staat.

Via een klein trappetje komt men op ‘het podium’ welke via een schuifwandsysteem kan worden afgesloten, zeer geschikt dus voor een bijv. een besloten feestje of een vergadering.

Via de keuken kan men naar de achtergelegen ruimte die toegang geeft tot de trap naar boven richting de hotelkamers. Deze ruimte wordt nu door hotelgasten gebruikt als zitkamer.

Via een opgang in een klein halletje kan men naar de achtergelegen was- en opslagruimte. In het souterrain onder het podium is eveneens een opslagruimte van ca. 45 m2 aanwezig. Ook is er een externe opslag aanwezig van ca. 16 m2.

In het restaurant is ruimte voor ca. 100 gasten. Wanneer de ruimte is ingericht als feestlocatie is er een beschikbare capaciteit van 250 gasten.

Op het voorgelegen zonnige terras is er momenteel zitplaats voor ca. 60 personen. Qua ruimte is het mogelijk hier 100 gasten te plaatsen. Het terras biedt uitzicht op de weelderige groene omgeving van het dorp en omdat de onderneming een trouwlocatie in de gemeente Edam-Volendam is, betekent dat dat de huwelijksvoltrekking hier kan plaats vinden.

De locatie heeft een functie in het dorp in de vorm van de jaarlijks terugkerende kermis en de activiteiten die georganiseerd worden vanuit de verenigingen in het dorp.

Het hotel
Het hotel bestaat uit 6 kamers, welke sfeervol zijn ingericht met hun eigen unieke stijl. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met toilet, en de grote tweepersoonskamer heeft een eigen opgang aan de buitenzijde. Er is tevens een linnenkamer/ opslagruimte en een ruimte voor de CV-ketel en andere technische apparatuur aanwezig.

Het hotel is volgeboekt in de maanden april tot en met september maar is het gehele jaar geopend en wordt ook in de andere maanden bezocht door gasten.

Het pand is voorzien van een zonneboiler i.c.m. zonnepanelen ten behoeve van de warmteboiler.

Ligging/locatie
Het geheel ligt in Middelie, een pittoresk dorp onder de rook van Edam-Volendam. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein.

Openingstijden
Het restaurant is van mei tot oktober geopend van donderdag tot zondag van 12.00 tot 22.00 uur. De overige maanden van donderdag tot zondag van 17.00 tot 22.00 uur (i.v.m. terrasseizoen). De vergunning laat het toe tot 01.00 uur ’s nachts open te zijn. Het hotel is 7 dagen per week geopend.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca met horecacategorie 3. Neem contact op met de gemeente Edam-Volendam voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Vraagprijs onderneming: € 149.500,-
– Huurprijs : € 4.333,- excl. BTW per maand
– Vraagprijs OG: € 635.000,- k.k.
– Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 509 m2
– Totale perceeloppervlakte: ca. 944 m2
– Energielabel: D
– Aanvaarding: in overleg

Kenmerken

 • Aantal kamers: 6
 • Aantal verdiepingen: 1
 • Totale oppervlakte (m2): 508 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.