Ambyerstraat-Noord 123, 6225 EC Maastricht, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.750,00
 • Aantal zitplaatsen: 12
 • Terras: Nee

Omschrijving

Cafetaria woonwijk Maastricht inclusief bovenwoning

Instapklare perfect onderhouden cafetaria in een grote woonwijk en perfect gelegen aan een doorgaande weg vlakbij op en afritten snelweg A2 en A79. De Wijk Amby heeft tevens een levendig wijkcentrum met enkele landelijke winkelketens en supermarkten. Deze Snackpoint cafetaria ligt op steenworp afstand van dit centrum. De wijk telt ca. 7.000 inwoners.

Deze mooi ingerichte cafetaria voert de Snackpoint formule wat een samenwerkingsverband is qua marketing en heeft gunstige inkoopvoorwaarden. Het staat een kandidaat vrij om verder te werken met deze formule echter een andere of eigen formule is geen enkel probleem. Deze zaak bestaat al meer dan 30 jaar en is van oudsher bekend. De huidige eigenaar bestiert deze zaak inmiddels 10 jaar en wenst het stokje nu over te dragen.

Het perceel meet ca. 340 m2 en heeft een royale tuin met vrije achterom. Binnen heeft de cafetaria ruim 12 zitplaatsen en ruimte voldoende voor afhalers, er wordt niet bezorgd! Totaal meet de zaak ca. 110 m2. met een verkoopruimte van ca 27 m2 kelder van ca. 54 m2 en apart toilet met voorportaal en sanitaire opslag. Achter de zaak bevindt zich een ruime koelcel diverse vriezers en keuken en overige opslag ruimte. De Kiremko bakwand is van 2019 en in nagenoeg nieuwstaat.

De ruime bovenwoning is via de zaak als via een buitenopgang en dakterras te betreden. Woonoppervlak ca. 80 m2 met 3 slaapkamers badkamer en keuken.

Deze locatie is een vertrouwd adres voor de vele vaste gasten uit Amby en geniet een uitstekende naam. De menukaart is traditioneel cafetaria producten.

De friture beschikt over perfect onderhouden apparatuur waaronder een bakwand van Kiremko uit 2019, koelvitrine met snacks, kassasysteem, koel en vries apparatuur. De publieksruimte is logisch en ruim ingedeeld. De overige ruimten zijn opslag ruimtes.

De prima omzet wordt gerealiseerd in slechts 26 openingsuren.

Verdere uitbreiding van de omzet is eenvoudig te realiseren door uitbreiding van de openingsuren en of uitbreiding van de kaart.

Vraagprijs inventaris en goodwill:                op aanvraag

Huurprijs pand incl. bovenwoning:               € 2.750,- per maand

Omzet:                                                                       op aanvraag

Personeel: 1 arbeidscontracten bepaalde tijd van 30 uur en 3 oproepkrachten

Geen huur of lease constructies van apparatuur.

Geen verplichtingen leveranciers.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal verdiepingen: 3
 • Bouwjaar: 1940
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.