€ 89.000,00

 • Adres: Veltumse Kleffen 54
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.175,00
 • Terras: Ja

Omschrijving

Moderne cafetaria midden in winkelcentrum regio Venray (L)

Turn key cafetaria midden in een levendige winkelcentrum in de regio Venray

Deze zaak is perfect gelegen direct langs diverse lokale winkels en supermarkten met ruime gratis parkeergelegenheid.

 Venray is een middelgrote plaats met ca. 43.000 inwoners. Deze plaats beschikt over een mooi centrum met goedgevulde horecapleinen en vele lokale en landelijke winkels. Enkele grote wijken beschikken nog eens over wijkwinkelcentra met supermarkten en lokale winkeliers.

 Vrij van elke formule wordt deze cafetaria welke zeer bekend staat in deze levendige wijk nu ter overname aangeboden. Het bedrijf beschikt over een moderne inrichting met grote koelvitrine een Kiremko bakwand met automatische filterpomp een Carpigiani softijsmachine, koel en vriescel, kantoor en grote voorbereidingskeuken. De publieksruimte beschikt over ca. 20 zitplaatsen.
Tevens treft u voor de zaak een klein terras aan.

De vele vaste gasten weten deze zaak prima te vinden waarbij de menukaart eenvoudig van opzet is.
Uitbreiding van de menukaart met schotels of andersoortige producten is gezien de grote keuken zeker een optie voor de juiste ondernemer met nieuwe frisse ideeën. Gezien de grote keuken is uitbreiding met een andere formule of uitbreiding bezorgservice zeer goed mogelijk. Er wordt nu NIET bezorgd.

Vraagprijs inventaris en goodwill:                 € 89.000 Sterk in prijs verlaagd!!!

Huurprijs                                                         € 2.175,- per maand excl. btw

Omzet € 20.000 p/mnd

Geen woning!

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 1
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.