De Bleek 72, 5801 MD Venray, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Venray
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 3.110,00
 • Aantal zitplaatsen: 70
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 40

Omschrijving

Midden in het centrum van Venray wordt u aangeboden een goedlopend restaurant

 

Aan een prominent horeca plein midden in het centrum van Venray bieden we u ter overname aan een zeer goed draaiend thema restaurant.

 

Venray is gelegen in Noord-Limburg en ligt pal langs de A73 heeft ca. 29.000 inwoners met een groot industrie terrein welke internationaal gericht is. Venray is zeer divers met mooie natuurgebieden en een levendige centrum. Het aangeboden restaurant ligt op een uitstekende locatie te midden van diverse horeca zaken aan een horecaplein. Het hele centrum is rijk aan gezellige en kwalitatief goede horeca zaken en mooie terrassen en het winkelaanbod is divers met landelijke ketens als lokale winkeliers.

Venray mag gezien worden als een parel tussen Venlo en Nijmegen.

 

De zaak bestaat al vele jaren en is in de wijde omgeving bekend met haar specialiteiten die goed in de smaak vallen. De vele vaste gasten die bestaan uit vele lokale bewoners, als zakelijk publiek en toeristen alsook de passanten vinden hun weg naar dit restaurant met fraai terras, waarbij men ook gewoon terecht kan voor een kop koffie of een verfrissend drankje.

 

De zaak is compleet ingericht met een goed ingerichte bar; waaronder dubbele piston koffiemachine, latizz melk/schuim machine en kassasysteem en voldoende drankenkoelingen. Het restaurant beschikt in totaal over ca. 70 zitplaatsen verdeeld over 2 niveaus. De goed geoutilleerde keuken is van alle relevante apparatuur voorzien zoals een Rational combi steamer, groot fornuis en vaatwas doorschuifmachine.

Diverse overige ruimte qua opslag omvat o.a. een ruime koel en vriescel en een separate personeelsruimte en kantoorruimte. In de kelder bevindt zich nog een kelderbar die voor speciale gelegenheden gebruikt kan worden. Alle apparatuur is van uiteenlopende leeftijd en verder jaarlijks uitstekend onderhouden. De gehele zaak beslaat ca. 230 m2.

 

De huidige exploitant biedt deze zaak na jaren uitstekend te hebben geëxploiteerd aan. Voortzetting van de huidige formule of met minimale aanpassingen en een compleet ander concept is zeer goed mogelijk. Omzet is dus bovengemiddeld te noemen maar de potentie om veel meer om te zetten is absoluut mogelijk. Zeker gezien de vele events die direct voor de deur plaats vinden en de fijne samenwerking met de zeer actieve collega horeca ondernemers in het centrum.

De huidige gezonde bedrijfsvoering wordt uitgevoerd door het personeel en wordt door de eigenaar op afstand geleid. Als perfecte overname kandidaat zien we meewerkende ondernemer(s) die met de huidige omzet een bovengemiddeld netto resultaat kuennn boeken. 

Het pand beschikt over zonnepanelen en de huurlasten liggen afgezet tegen de omzet op een prima niveau.

 

Er rusten geen leveranciersverplichtingen. U dient rekening te houden met enkele personeelsleden met een vast dienstverband.

 

Overname vraagprijs exploitatie op aanvraag 

Omzet op aanvraag

Huurprijs bedrijfspand € 3.110,- per maand excl. btw
Gedeeltelijke financiering overnamesom mogelijk bij gebleken geschiktheid en voldoende eigen middelen.

 

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor. i.v.m. Discretie dient u rekening te houden met het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

 

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!  Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen 06-21214654 of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 4
 • Totale oppervlakte (m2): 308 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 120 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.