• Adres: venray
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.750,00
 • Aantal zitplaatsen: 55
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 32

Omschrijving

Perfect centraal gelegen lunchroom in het kernwinkelgebied centrum regio plaats Noord-Limburg

In dit regionaal bekende plaats met grote regio functie in Zuid-Oost Nederland bevindt zich deze lunchroom/broodjeszaak op een perfecte centraal gelegen plek in het kernwinkelgebied.

Het centrum met grote landelijke winkelketens en mix van lokale winkeliers is geliefd bij het winkelend publiek. Deze locatie is tevens gelegen naast enkele grote prominente (evenementen) pleinen zodat er mee geprofiteerd wordt van diverse grote evenementen.

De gehele zaak beslaat ca. 110 m2 op de begane vloer en telt ca. 50 stoelen, een to go counter en ruim terras met ca. 30 stoelen. Alle apparatuur is perfect onderhouden van uitsluitend topmerken binnen de horeca. Zo beschikt deze over o.a. 1 vrijwel nieuwe combi steamer oven en een koel- en separate vriescel, doorschuifvaatwasser en high end blender t.b.v. de shakes en smoothies en zeer recente 2 pistons koffiemachine. Een grote hoge kelder van ca. 80 m2 geeft ruim voldoende opslag ruimte.

De vele vaste gasten zijn zeer gemêleerd van jong tot oud en van zakelijk tot de lokale inwoners en scholieren. Dit komt door de laagdrempeligheid die mensen uitnodigt om de zaak te bezoeken. Ook toeristen en dagjesmensen behoren tot de grote groep gasten.

De huidige bedrijfsvoering wordt uitgevoerd door het ondernemerspaar en diverse personeelsleden en vanwege nieuwe uitdagingen wordt deze zaak met pijn in het hart aangeboden na 10 jaar deze zaak te hebben geëxploiteerd. Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee bovengemiddelde rendementen behaald kunnen worden. De voorkeur gaat uit naar een ondernemerspaar of een samenwerking tussen 2 personen teneinde de loonkosten te drukken, waardoor een royaal ondernemersloon te realiseren is.

Op het bedrijf rusten geen personeelsverplichtingen. Daarnaast rust er een verplichting op van een landelijke franchise keten van de van Melik food groep met handelsmerk Bufkes met gunstige voorwaarden en gezamenlijke marketing strategieën. Leveranciersverplichting met zeer goede voorwaarden bij Bidfood en bonussen bij o.a. Coca Cola met litervergoedingen.

Overname vraagprijs exploitatie      op aanvraag

Vraaghuur prijs voor het pand          € 33.000,-  p/jaar

Omzet op aanvraag, u kunt uitgaan van + € 350.000,- p/jr met een bovengemiddeld netto resultaat van +€ 100.000 p/jr.

Gedeeltelijke financiering overname prijs bespreekbaar bij gebleken geschiktheid.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor, ivm. de discretie dient u rekening te houden met het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

 MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!  Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen 06 06-21214654 of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 1
 • Totale oppervlakte (m2): 110 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee
 • Jaren in bezit: 11

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.