Wolfsberg 29, 5751 KR Deurne, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Wolfsberg 29
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 49.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.153,00
 • Aantal zitplaatsen: 50
 • Terras: Nee

Omschrijving

LUNCHROOM-BROODJESZAAK “BUFKES”, WOLFSBERG 29 DEURNE (N.B.) 

Op mooie A-1 locatie in het kernwinkelgebied midden in het centrum van het levendige Deurne (ruim 30.000 inwoners) welke een sterke regiofunctie heeft in deze Zuid-Oost Brabantse regio, is deze eigentijdse gezellige lunchroom/broodjeszaak gelegen.
Het moderne winkelplein Wolfsberg is eind 2008 opgeleverd en kent een hoogwaardig detailhandelsaanbod met o.a. vestigingen van Albert Hein, Terstal mode, Intertoys, Etos, Kruidvat, Pearle, Bruna en Hema. Een grote passantenstroom is dus gegarandeerd. 
Direct naast het bedrijf is de inrit van de ondergrondse parkeergarage en voor de zaak is er ruimschoots voldoende parkeergelegenheid op het plein. 
De indeling van de ruimte waarin Bufkes Deurne is gevestigd, is globaal als volgt: Publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 60 m2,?Counter/balie en werkruimte ter grootte van ca. 15 m2. Toiletgroep. Spoelkeuken en magazijn met. koel- en vriescel, totaal ca. 22 m2 
De zeer uitgebreide en hoogwaardige inventaris verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het gehele interieur is vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen. Zo beschikt men o.a. een professionele Winterhalter vaatwasser, een Carpigiani softijsmachine en 2 hoogwaardige Rational ovens waarmee continue verse broodjes worden afgebakken volgens de gewaardeerde en ambachtelijk formule van de Bufkes franchiseorganisatie. Zie ook www.bufkes.nl 
Het bedrijf kent sinds de opening in 2008 een gezonde en aantoonbare toename van omzet en bedrijfsresultaat. Mede door de zeer goede ondersteuning van de franchisegever en de prima kwaliteit van de producten mag een verdere groei de komende jaren met vertrouwen tegemoet worden gezien. Voor deze optimaal gelegen en in onberispelijke staat verkerende exploitatie zoeken wij, in goed overleg met de franchisegever, naar kandidaten die mede vorm gaan geven aan de verdere uitbouw van de Bufkes formule in het algemeen en deze locatie in het bijzonder. Groeimogelijkheden zijn er nog in ruime mate aanwezig o.a. richting zakelijke markt, bezorging (bedrijven), verlenging openingstijden naar de vroeg avonduren enz.
De huidige ondernemers bieden het bedrijf wegens gezondheidsredenen ter overname aan. Afgezien van de franchise met Bufkes en enkele personeel contracten geschiedt oplevering geheel vrij van verplichtingen 

Gezien de lage overname vraagprijs gerelateerd aan de prima omzet is dit een buitenkans om een goedlopende dagzaak over te nemen. In overleg met de franchisegever kan er met een geringe extra investering de zaak naar de nieuwste interieur vorm worden gebracht, waarmee bewezen de omzet verder geboost kan worden.
Gunstige huurovereenkomst bedrijfspand lopende t/m december 2026 vaste huur per maand zonder jaarlijkse indexering. Standaard huurcontract bedrijfsruimte 5+5 jaar. In de plaatstelling van het huurcontract wordt aangevraagd door verkopende partij.
Gunstige energie voorwaarden met aandelen Winddelen; groene stroom met windenergie. Deze aandelen zijn eventueel ter overname. 
Omzet                           ca. € 250.000 p/jr
Huur  pand                       € 26.000 excl. Btw p/jaar
Vraagprijs exploitatie    € 49.000,-
Personeel 1x 11 uur vast via payroll, 1x 20 uur bepaalde tijd en 4 oproepkrachten.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.
MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!  Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen 06 06-21214654 of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 1
 • Bouwjaar: 2008
 • Totale oppervlakte (m2): 97 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 58.4 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee
 • Jaren in bezit: 47

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.