Raadhuisplein 10, 5953 AL Reuver, Nederland
 • Adres: Raadhuisplein 6
 • Soort:
 • Aantal zitplaatsen: 28
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 50

Omschrijving

IJs en koffie salon “Senso Italiano” te Reuver

Midden aan het centrale marktplein van Reuver ligt dit authentieke ijs en koffie salon. Het horecaplein met meerdere horecazaken welke elk uniek en enige zijn in hun soort, valt deze zaak op door het grote terras, mooi interieur en ambachtelijke ijs en koffie specialiteiten.

Aan het plein liggen verder nog een cafetaria, brasserie en een druk bezocht grand Cafe met luxor service bioscoop en het treinstation is op steenworp afstand. Vanaf de doorgaande drukke weg is de locatie uitstekend te zien. De gemeente is het plein aan het herinrichten waardoor het goed toeven zal zijn op de diverse terrassen.

Reuver is een groot dorp met een sterke regio functie, gelegen tussen Venlo en Roermond trekt het veel publiek mede door de grote vakantie parken in de directe omgeving en vele kleinere campings die langs de Maas als achtergrond te vinden zijn.

De zaak heeft een mooie ijsvitrine en een prachtige hoogwaardige espresso machine. Het interieur is licht ingericht met ca. 28 zitplaatsen binnen en ca. 50 zitplaatsen op het terras. Toilet met voorportaal en opslag aan de achterzijde. Het geheel heeft een logische indeling en meet ca. 55 m2. Naast voortzetting van de huidige formule is deze ruimte perfect voor diverse doeleinden, te denken valt aan Pokebowls of Sushi zaakje waarbij bezorgen en afhalen de nieuwste trend is of een ander fastservice concept.

De huidige bedrijfsvoering ligt momenteel stil door drukte in andere horeca exploitatie. Deze zaak is turn-key en kan direct worden opgestart tegen een overnamesom of aantrekkelijke huur constructie.

Openingstijden: thans gesloten.

Op het bedrijf rusten geen personeelsverplichtingen. Geen leveranciers of brouwerij verplichtingen.

Koopsom exploitatie en huurprijzen op aanvraag.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen! Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03

MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.