Informeer naar prijs
OP AANVRAAG

Lindelaan 70, 2282 GA Rijswijk, Nederland

Omschrijving

ent u op zoek naar een goedlopend horecabedrijf? Dan is American Food Company de juiste keuze. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat!
Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk. Het is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum met gevarieerde winkels en horeca. De zaak is ruim opgezet goed onderhouden.
Bij binnenkomst bevinden zich aan de rechterkant gezellige 4 persoonszitjes. Deze worden afgescheiden door sfeervolle kunst openhaardjes. Links in de zaak is een lange wandtafel geplaatst voor de snelle eters. Aan de kleintjes is ook gedacht met een Legotafel en kinderstoelen.
Achterin de zaak treft u de keuken. Deze is zeer praktisch ingedeeld waardoor het mogelijk is om ook op drukke dagen met 2 personen in de keuken te werken. Alle keukenapparatuur is professioneel en goed onderhouden. Er is ook een dubbele Clamshell Grill van Taylor aanwezig. Dit stelt u in staat om zeer efficiënt te grillen, van burgers tot verse vis met één druk op de knop.
Helemaal achterin de zaak is een aparte spoelkeuken met daarnaast een inloopkoelcel. Tevens tref u hier ook de achteringang welke de bezorgers kunnen gebruiken.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu