Landpoortstraat 10, 4515 CB IJzendijke, Nederland
 • Adres: Landpoortstraat 10
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 79.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 4.000,00
 • Terras: Ja

Omschrijving

Sfeervol Hotel-Garni (11 kamers) met privé studio, ontbijtzaal, tuin en dakterras met zicht op de kerk van IJzendijke. In het centrum van het historische stadje IJzendijke ligt dit bijzonder sfeervolle object. Gelegen aan de voet van de kerk vormt dit hotel een prima uitvalbasis voor een bezoek aan de Zeeuwse stranden (ca. 10 km.) of één van de vele historische stadjes zoals Sluis, Hulst, Middelburg, Veere, Aardenburg, Brugge, Gent, Knokke, etc.. Voor fietsers is dit gebied een waar eldorado met o.a. de reynaertroute, de smokkelroute, de zwinroute of met het fiets-voetveer over de Westerschelde naar Vlissingen. De vele restaurants (waarvan enkele met een ster) mogen uiteraard niet ontbreken op het programma. Haaientanden zoeken in het Zwin, ringrijden op de markt van IJzendijke, kortom u verveeld zich in dit gebied geen dag.

Dit bedrijf beschikt over een gezellig restaurant / ontbijtzaal met 22 zitplaatsen, een uitgifte bar en buffettafel. 11 Zeer complete hotelkamers (9 tweepersoons en 2 familiekamers). Goed uitgeruste keuken met aparte spoelkeuken. Ruime kelder. Terras zowel aan de achterzijde als op de eerste verdieping.

Hotelkamers:

De ruime hotelkamers zijn zeer compleet ingericht en zijn voorzien van ruime badkamers (douche/bad, wastafel, wc,) 9 Kamers beschikken over een douche en 2kamers over een bad en een douche.

Privé studio:

De privé studio is gesitueerd in een bijgebouw aan de achterzijde. Op de begane grond bevindt zich een ruime opslagruimte en op de verdieping een studio (woonkamer met open keuken, slaapgedeelte en een aparte badkamer). De studio kan eventueel ook als gastenverblijf worden benut.

Ontbijtzaal:

De ontbijtzaal is sfeervol ingericht en voorzien van een mooie uitgifte bar, en buffettafels.

Keuken:

Men beschikt over een ruime keuken en aparte spoelkeuken, Dit bedrijf is gezien de keukenruimte prima geschikt voor uitbreiding met een kleinschalig restaurant.

Tuinterras:

Aan de achterzijde bevindt zich het tuinterras met zicht op de historische kerktuin van IJzendijke.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving,  zowel in de landpoortstraat zelf als op de markt van IJzendijke (circa 60 meter lopen).

Verplichtingen:

Geen overname van personeel en geen afnameverplichtingen.

Het geheel is op dit moment gesloten, de aanwezige keuken apparatuur zal moeten worden nagekeken. Alle apparatuur is werkend uitgezet.

Kenmerken

 • Aantal kamers: 11
 • Aantal verdiepingen: 3
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Film

https://www.youtube.com/watch?v=YUgqXnaQzzQ

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
J.B. Bruggeman Register Makelaar 0113-330130
info@bruggemangroep.nl http://www.bruggemangroep.nl Bedrijf : Bruggeman Bedrijfsmakelaardij Sinds de oprichting in 1997 is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij een gevestigde naam in de markt. Naast advies, bemiddeling, en taxeren van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop, verhuur, aankoop en het taxeren van exploitatie-gebonden vastgoed, zoals horeca, bakkers, slagers, bouwmarkten, autobedrijven, etc. Actief zijn in deze markt is een vak apart. Specifieke kennis van de bedrijfstak, inzicht in het bedrijfseconomisch aspect van de onderneming, landelijk aanbod en relevante contacten zijn hierbij onontbeerlijk. Bovendien vraagt de markt om een discrete en professionele begeleiding, met een heldere en transparante aanpak, iets waar wij al meer dan 23 jaar in uitblinken. Om onze verkoopdienstverlening hoog te houden, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM Business), Horeca Makelaars Nederland en Vastgoedcert.