€ 345.000,00

Julianaweg 141f, 1131 DH Volendam, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Julianaweg 141F, Volendam
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 345.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.330,00

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Grote productiekeuken / bezorg- & afhaallocatie met riante opslagruimte en fraaie cafetaria met goede ligging in Volendam!

Het betreft de overname van de productiekeuken/bezorg & afhaallocatie met opslagruimte aan Julianaweg 141F én de cafetaria aan Saturnusstraat 28 in Volendam. Het is ook mogelijk om enkel de cafetaria over te nemen.

De productiekeuken
Deze locatie is ideaal te gebruiken als productiekeuken voor een catering en/of bezorg- & afhaalconcept en beschikt bovendien over een riante opslagruimte! De productiekeuken is ideaal gepositioneerd op een goed te bereiken bedrijventerrein in Volendam. Op de begane grond bevindt zich de keuken, welke in totaal ca. 85 m2 groot is. De keuken is volledig uitgerust met diverse apparatuur die geschikt is voor verschillende bedrijfsvoeringen. Zo is er o.a. een Hegro Tornado hoogrendement bakwand en Nissei ijsmachine, beschikt de ruimte over een vetvangput en is er een goederenlift t.b.v. van de opslagruimte op de eerste verdieping. Daarnaast beschikt de keuken over een ruime inloop koel- en vriescel.

Eén Opel Combo bedrijfsauto en 2 Opel Corsa’s (o.b.v. lease contracten) behoren tevens tot het verkochte. Het pand is te betreden via de grote elektrische overhead deur of de gewone deur. Via de entreehal kunt u de 1e verdieping bereiken, waar zich nog een riante opslagruimte bevindt van ca. 118 m2 (verdeeld over twee ruimtes). 

De locatie beschikt over 40 zonnepanelen en een dubbele laadpaal, welke in 2022 zijn geplaatst.

De cafetaria
De cafetaria is al ruim 20 jaar in handen van de huidige eigenaren, die de daarin gevestigde onderneming succesvol op de kaart hebben gezet in Volendam. De eigenaren zijn nu op zoek naar een geschikte en gedreven horecaondernemer die op deze locatie een eigen concept of het huidige concept wil gaan voortzetten.

De cafetaria is ca. 108 m2 groot en heeft een zeer nette en goed verzorgde uitstraling. De volledige inventaris, van de stoelen tot de keukenapparatuur, verkeerd in zeer goede staat. De producten uit het brede en gevarieerde assortiment worden aantrekkelijk gepresenteerd in de grote koelvitrine. De balie beschikt over een bereidingsruimte voor vers belegde broodjes en ijsjes, evenals een hoog rendement bakwand ten behoeve van de bereiding van snacks en patat.

De cafetaria beschikt over ca. 20 zitplaatsen in het ruim opgezette zitgedeelte. De houten details, karakteristieke hanglampen en houten balken plafond geven de cafetaria een eigen, unieke uitstraling. Er zijn twee gastentoiletten aanwezig met voorportaal. Aan de voorzijde zijn terrasmogelijkheden tot ca. 16 zitplaatsen.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de keuken en opslagruimte, voorzien van een koel- en vriescel. Tevens is er een leveranciersingang aan de zijkant van het pand.

Locatie/ligging
De cafetaria kenmerkt zich door haar uitstekende en goed bereikbare ligging. De cafetaria is omgeven door gratis parkeergelegenheid; pal voor de deur of op de parkeerplaats aan de zijkant van het pand. De cafetaria ligt aan een doorgaande weg middenin een woonwijk en wordt drukbezocht door buurtbewoners. In de omgeving is nagenoeg geen concurrentie met betrekking tot cafetaria’s en vergelijkbare horecagelegenheden. De voetbalvereniging RKAV Volendam ligt op loopafstand, evenals diverse speciaalzaken en supermarkten.

Openingstijden
Momenteel is de cafetaria geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 t/m 21:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Edam-Volendam valt.

Details

 • Vraagprijs goodwill/inventaris productiekeuken én cafetaria: € 345.000,-
 • Vraagprijs goodwill/inventaris cafetaria: € 195.000,-
 • Gedeeltelijke financiering van enkel de cafetaria is bespreekbaar
 • Huurprijs productiekeuken: € 1.330,- p/m excl. BTW
 • Huurprijs cafetaria: € 2.653,- p/m excl. BTW

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 210 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.