Informeer naar prijs
Op aanvraag

Molenstraat 1, 4201 CV Gorinchem, Nederland

Omschrijving

Deze Griekse topzaak is een bekende in Gorinchem en omgeving. De locatie is een tripel A locatie. Gelegen in een hoekpand aan de Grote Markt te Gorinchem, ligt dit Mediterraanse horecabedrijf  “Gyros”.

Ligging.

Op de Grote Markt liggen diverse betere horecazaken zoals; De Beren, Grand-cafe de Hoofdwacht, ’t Oude Stadthuys, espressobar Hugo,  De Gasterij en eetcafe Kees plus en in dezelfde straat La Cubanita.

Het plein is dan ook een groot terras ven al deze horecabedrijven. Gyros heeft op de hoek van deze Grote Markt ook een terrasgedeelte van ca. 35 m2 waar momenteel 32 zitplaatsen op staan. Op dit ruim opgezette terras kunnen er eventueel ook nog 4 extra tweepersoonstafels bijgeplaatst worden. Totaal kunnen er dan ca. 40 zitplaatsen gecreëerd worden.

De drie broers hebben tevens een Grieks restaurant op de Langendijk waar meer de focus op uiteten is gericht en van waaruit er niet bezorgd wordt.

Gyros is echt een bezorglocatie met een hoge omzet en een zeer goede naam. Er kan terplaats aan de hoge tafels even snel gegeten en besteld worden. De opzet is dus heel anders dan een traditioneel restaurant.

Gezien de leeftijd en het harde werken gedurende de vele jaren, hebben de eigenaren besloten om het rustiger aan te doen en deze zaak te verkopen.

Zij zijn tevens pandeigenaar en verhuren dus deze schitterende locatie. Gorinchem is in 2021 door de ANWB uitgeroepen tot mooiste vestingstad van Nederland!

#bezorglocatiegorinchem #Grieksebezorglocatie #goedlopendegyrosrestaurant #tekoopgyrosafhaal #tekoophorecabedrijfmetterras

Voor inlichtingen:

Horecamakelaar L. (Loek) Borsje

Kantoor Zuid-Holland

Weide 5, 4206 CH Gorinchem

T: 0183-615183

M: 06 – 22 93 33 13

Kenmerken

  • Leasecontracten: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Makelaar In Horeca.nl Lid: Vakgroep Makelaars Horeca | VMH 0183-615183
loek@makelaarinhoreca.nl https://www.makelaarinhoreca.nl Bedrijf : Makelaar in horeca.nl B.V. De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V. is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is. Werkgebied: Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies: Zuid-Holland en Zeeland: Makelaar in Horeca Weide 5 4206 CH Gorinchem Kantoor.: 0183-615183 Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)