Informeer naar prijs

Burgstraat 54, 4201 AD Gorinchem, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Burgstraat 56/58, 4201 AD Gorinchem
  • Soort:
  • Aantal zitplaatsen: 16
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 16

Omschrijving

Te koop cafetaria met goedlopende bezorgdienst!

Gelegen tegen het centrum van de binnenstad van Gorinchem, ligt deze goed bekend staande cafetaria. De cafetaria ligt centraal en is goed te bereiken en wat belangrijker is de bezorgers op de scooters en fietsen zijn snel bij de klanten welke in Gorinchem en omgeving dagelijks hun bestelling plaatsen.

De cafetaria is gevestigd in een hoekpand en men kan in het zitgedeelte ook de bestelde snacks opeten. Er wordt veel via thuisbezorg besteld en het bezorgsysteem zorgt voor een snelle afhandeling van de bestelde producten.

Bij binnenkomst kan men in het ruime afhaal- en zitgedeelte bestellingen opeten of afhalen. De cafetaria is zeer schoon en goed ingericht. Ook de opslag met koelingen en vriezer zijn ruim aanwezig.

Gezien de ruime pensioenleeftijd achten de ondernemers de tijd nu rijp om hun goedlopende  bedrijf te verkopen.

#cafetariatekoop #snackbartekoop #frietbezorgdienst #patatzaaktekoop #snackbezorgdiensttekoop

Voor inlichtingen:

Kantoor Gorinchem

Weide 5 Gorinchem

T: 0183-615183

dhr. L (Loek) Borsje

o6-22933313

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 75 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Makelaar In Horeca.nl Lid: Vakgroep Makelaars Horeca | VMH 0183-615183
loek@makelaarinhoreca.nl https://www.makelaarinhoreca.nl Bedrijf : Makelaar in horeca.nl B.V. De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V. is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is. Werkgebied: Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies: Zuid-Holland en Zeeland: Makelaar in Horeca Weide 5 4206 CH Gorinchem Kantoor.: 0183-615183 Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)