Informeer naar prijs
Op aanvraag

Buiten de Waterpoort 3, 4201 CS Gorinchem, Nederland

Omschrijving

Te huur casco horecalocatie (beachclub) met strand aan de rivier de Merwede.

Nieuwe toplocatie te Gorinchem aan de rivier de Merwede met zeer groot terras.

Op een unieke locatie,in het centrum van Gorinchem, in het park Buiten de Waterpoort, bij een familiestrand aan de rivier de Merwede met ruime parkeergelegenheid voor auto en (elektrische)fiets.

Tevens vertrekt vanaf deze locatie een veerdienst vanuit Gorinchem van en naar Sleeuwijk, Werkendam en slot Loevestein.

Parkeergelegenheid!

Zeer grote parkeergelegenheid voor de deur van dit paviljoen.

De beachclub  wordt de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de recreatieve gast, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden en faciliteiten voor vergaderingen, feesten en als zal zeker ingehuurd worden als trouwlocatie.

Hier is het realiseren van  gewilde en toonaangevende horecagelegenheid, mede ingegeven door de prachtige locatie, mogelijk.

 Gelegen aan de rivier de Merwede op loopafstand van het centrum van Gorinchem, op slechts enkele minuten rijden vanaf de A15, is het dé (zakelijke) ontmoetingsplaats bij uitstek.

Voor uw lunch, diner, borrel, meeting of feestelijke gelegenheid.

Waar u zich ook in de Beachclub ook bevindt, de ambiance is prachtig en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Buiten op ons beschutte terras bijvoorbeeld, met fenomenaal uitzicht over rivier de Merwede.

Voldoende ervaring en eigen vermogen!

Alleen kandidaten met aantoonbare ervaring(en) en ruim voldoende eigen vermogen nodigen wij uit op ons kantoor te Gorinchem voor de mogelijkheden.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 500 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Makelaar In Horeca.nl Lid: Vakgroep Makelaars Horeca | VMH 0183-615183
loek@makelaarinhoreca.nl https://www.makelaarinhoreca.nl Bedrijf : Makelaar in horeca.nl B.V. De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V. is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is. Werkgebied: Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies: Zuid-Holland en Zeeland: Makelaar in Horeca Weide 5 4206 CH Gorinchem Kantoor.: 0183-615183 Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)