Informeer naar prijs
Op aanvraag

Nieuwstraat 108, 4141 CD Leerdam, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Nieuwstraat 108
  • Soort:
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 20

Omschrijving

Ter overname aangeboden dit super leuke en goedlopende jongeren cafe. Altijd al je droom geweest om een eigen goedlopend cafe te runnen. Dit is de kans om in te stappen.

Dit muziekcare ligt in het centrum van Leerdam en is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Ook aan de voorzijde is er een klein maar gezellig terras. Bij binnenkomst ligt aan de linkerkant een grote U bar. De ruim opgezette binnen ruimte heeft menig bandje al opgetreden. Het is mogelijk om hier een 2e bar te realiseren.

De huidige ondernemer (en pandeigenaresse) gaat zich op een ander beroep richten. Na jaren in de avond en nacht te hebben gewerkt wil ze samen met haar partner meer tijd met hun kinderen doorbrengen.

Wanneer je een jong (echt)paar bent en je wilt knallen en goed verdienen, dan is dit het juiste horecabedrijf.

Inlichtingen:

Kantoor Makelaarinhoreca.nl B.V.

Weide 5

Gorinchem

T: 0183- 615183

of rechtstreeks met de makelaar dhr L. (Loek) Borsje

M: 06 – 22 93 33 13

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Makelaar In Horeca.nl Lid: Vakgroep Makelaars Horeca | VMH 0183-615183
loek@makelaarinhoreca.nl https://www.makelaarinhoreca.nl Bedrijf : Makelaar in horeca.nl B.V. De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V. is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is. Werkgebied: Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies: Zuid-Holland en Zeeland: Makelaar in Horeca Weide 5 4206 CH Gorinchem Kantoor.: 0183-615183 Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)