€ 94.500,00

Jaagweg 32, 1633 GD Avenhorn, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Jaagweg 32, Avenhorn
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 94.499,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.450,00
 • Aantal zitplaatsen: 60
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 59

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Gezellig café met terras aan het water in Avenhorn met veel mogelijkheden binnen het bestemmingsplan zoals o.a. wonen, B&B, detailhandel en meer!

Het café
Dit café is een waar begrip in Avenhorn en ontvangt al jaren veel vaste gasten. Dit dorpse café heeft een knusse sfeer en is met haar comfortabele en ongewdongen setting een geliefde plek om met een goed gezelschap bijeen te komen voor een gezellige avond samen. Verspreid door het café zijn er verschillende zitgelegenheden gecreëerd. Zo kunnen gasten plaatsnemen aan de hoge bartafels, aan de bar zelf of op de banken in de ‘relaxhoek’ achterin het café. Ook voor een avondje darten of biljarten bent u hier aan het juiste adres. Er is een aparte biljartkamer aanwezig waar regelmatig toernooiavonden worden georganiseerd.

In totaal zijn er in het café in huidige opstelling ca. 60 zitplaatsen aanwezig. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven op het terras dat een prachtige ligging aan het water heeft met ca. 60 zitplaatsen. Regelmatig worden er feesten en partijen georganiseerd in het café, waaronder de jaarlijkse kermis, dat veel gasten trekt en groots gevierd wordt.

Het café beschikt over een bar met vijf tapinstallaties. Achter de bar bevindt zich de keuken met toegang tot de drankenkelder met koelcel. Achterin het café bevinden zich in het souterrain de recentelijk vernieuwde gastentoiletten. 

De vlizozolder en het schuurtje naast de vooringang worden gebruikt als opslagruimte. 

Het is o.a. ook mogelijk om het pand deels of volledig in gebruik te nemen als woning.

Locatie/ligging
Het café bevindt zich in het gezellige dorp Avenhorn. Het café beschikt over een ingang aan de voor- én achterzijde, waar aan beide zijdes een parkeerplaats aanwezig is.

Openingstijden
Op dit moment is het café geopend op woensdag en donderdag van 16:00-01:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 16:00-03:00 uur en op zondag van 12:00-00:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Koggenland valt.

Bestemming
Dit adres valt in bestemmingsplan ‘Komplan 2008’ en heeft daarin de bestemming ‘Gemengd-1’. Deze bestemming is bedoeld voor “wonen- al dan niet in combinatie met dienstverlening, detailhandel en horeca.” Dat houdt in dat de functie wonen is toegestaan, met of zonder aanvullende functies. 

Binnen het geldende bestemmingsplan is een B&B met maximaal 6 kamers ook mogelijk onder bepaalde expliciete voorwaarden.

Wij adviseren geïnteresseerden om contact op te nemen met de gemeente Koggenland voor meer informatie. 

Details
– Vraagprijs goodwill/inventaris: € 94.500,-
– Huurprijs: € 2.450,- per maand excl. BTW
– Vraagprijs OG: € 355.000,- k.k.
– Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 203 m2
– Totale perceeloppervlakte: ca. 316 m2
– Aanvaarding: in overleg

TIP: Bekijk de promotievideo op YouTube (klik hier) en krijg een goede impressie van het café en de omgeving!

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 202.9 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.