Nieuwe Markt 4A, 6001 EL Weert, Nederland

Omschrijving

 

OMSCHRIJVING:

Het is mogelijk om de gehele voorgevel van ruim 7 meter vrijwel in zijn geheel open te schuiven. Verdere indeling is als volgt: countergedeelte, professionele bedrijfskeuken, gescheiden toilettengroep. Vanuit de bedrijfskeuken kom je in de royale kelder van ruim 70 m2 welke kan dienen als opslag- en wasruimte. Hier zijn ook de waterontharder, koel- en vriescel opgesteld.

LIGGING:

Gelegen op een uitstekende lokatie in het voetgangersgebied van Weert. Deze ruimte ligt aan een marktplein met horecabedrijven en winkels rondom.

PARKEREN:

In de directe omgeving, tegen betaling.

PERSONEEL:

N.v.t.

INVENTARIS/GOODWILL:

Geen overname van inventaris en goodwill.

VERPLICHTINGEN:

N.v.t.

OPENINGSTIJDEN:

Thans is het bedrijf gesloten

REGISTERGOED:

Huurpand zonder woning.

OMZET:

U dient zelf de omzet opnieuw te realiseren.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 120 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.