€ 27.500,00

Hofstraat 46, 1779 CD Den Oever, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Hofstraat 46, Den Oever
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 27.500,00
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 284.999,00
 • Aantal zitplaatsen: 25
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 16

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Cafetaria met riante bovenwoning in een prachtige omgeving in Den Oever! 

De voorkeur is verkoop van het geheel, maar huur van het pand is ook mogelijk. Hierbij is het ook bespreekbaar om alleen de bedrijfsruimte (zonder bovenwoning) te huren tegen een nader overeen te komen huurprijs. Recent zijn er maar liefst 42 zonnepanelen geplaatst waardoor het volledige pand zeer energiezuinig is!

De cafetaria
Deze cafetaria is een waar begrip in Den Oever en omstreken! Met nagenoeg geen directe concurrentie op het gebied van cafetaria’s in Den Oever, is deze cafetaria aan de Hofstraat voor veel dorpsbewoners de vaste plek voor het scoren van een lekkere snack of frietje! Klanten komen echter niet alleen uit Den Oever, maar ook uit de hele omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld ook veel terugkerende gasten op weg naar of van Texel. De cafetaria staat bekend om haar brede assortiment aan huisgemaakte producten van uitstekende kwaliteit.

De cafetaria bevindt zich op de begane grond van het pand en heeft een totale bedrijfsoppervlakte van ca. 82 m2. Het zitgedeelte bevindt zich bij binnenkomst aan de voorzijde van het pand. Deze lichte ruimte heeft een verzorgde uitstraling en biedt in een aangename setting zitplaats aan ca. 25 gasten. Bij goed weer kunnen gasten ook plaatsnemen op het zonnige voorgelegen terras met ca. 16 zitplaatsen. De huidige eigenaar heeft geen bezorgdienst, maar voor de toekomstige eigenaar kan dit interessant zijn aangezien dit een aanzienlijke extra omzetpotentie biedt.

Het zitgedeelte beschikt over een gastentoilet met voorportaal. Achterin de cafetaria bevindt zich de bestellingscounter met koelvitrine, hoogrendement bakwand met pompsysteem (merk: Kiremko) en diverse andere apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met apart spoelgedeelte, inloop koel-/vriescel, oven met vetfiltersysteem en ruim voldoende magazijnruimte. Tot slot zijn er twee lucht warmtepompen/airco’s aanwezig.

De bovenwoning
De woning bevindt zich op de 1e verdieping van het pand en beschikt over een vliering (totale woonoppervlakte: ca. 93 m2). De woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken, douche, toilet en overloop met wasmachineaansluiting. De woning is momenteel in gebruik als opslagruimte van de cafetaria. De woning is uiteraard naast eigen gebruik voor de cafetaria of eigen bewoning ook geschikt voor verhuur!

Uitstekende staat van het pand!
Het volledige pand is zeer goed onderhouden. Op het dak, welke in 2020 geheel vernieuwd is, liggen sinds 2021 maar liefst 42 zonnepanelen. Hierdoor is het pand zeer energiezuinig. In 2022 is het schilderwerk aan de gehele buitenzijde gedaan. De kunststof gevelbekleding maakt het pand onderhoudsarm. 

Ligging/locatie
Het pand heeft een centrale ligging in Den Oever. Op steenworp afstand bevindt zich de dijk met uitzicht op de Waddenzee, de haven en de Afsluitdijk. Het dorp is goed bereikbaar via de A7 en de N99 en het openbaar vervoer (bus). Parkeren kan direct voor de deur.

Openingstijden
De cafetaria is 6 dagen per week geopend van 12:00 t/m 21:00 uur (dinsdag gesloten). De koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hollands Kroon valt. 

Bestemming 
Op deze locatie geldt bestemming ‘Woondoeleinden’ waarbij horeca mogelijk is in categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Vraagprijs G/I: € 27.500,- 
– Vraagprijs OG: € 285.000,- k.k.
– Huurprijs bedrijfsruimte: Op aanvraag, nader overeen te komen
– Huurprijs bovenwoning: Op aanvraag, nader overeen te komen
– Totale oppervlakte: ca. 175 m2
– Aanvaarding is per direct mogelijk!

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 175 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.