Jac. D. Bos 0655190777
info@axxentus.nl http://www.axxentus.nl Bedrijf : Axxentus B.V.
Makelaar profielafbeelding
Rogier Restiau 06-55113560
info@abema.nl http://www.abema.nl Bedrijf : ABeMA Horeca Makelaardij Het verkopen of aankopen van een horeca onderneming is een vak apart. ABeMA Horeca Makelaardij is ruim 25 jaar geleden opgericht door een horeca ondernemer pur sang. Vanuit zijn enorme kennis en ervaring in de horecawereld ontstond de drive om ondernemers te gaan adviseren bij de verkoop van hun onderneming. ABeMA Horeca Makelaardij is gevestigd in Eindhoven en is actief in Brabant en Limburg. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een enorm kennisnetwerk opgebouwd in de regio en zijn daarmee een begrip. Tevens zijn wij aangesloten bij VMH Horecamakelaars Nederland en met deze vakgroep bieden wij landelijke dekking. Door samen te werken met een aantal andere horeca makelaarskantoren garanderen wij een veilige verkoop of aankoop omgeving, met een enorm netwerk aan potentiële kopers en verkopers.
Makelaar profielafbeelding
albert nikkels 0613331441
advies@ambiance-horeca.nl http://www.ambiance-horeca.nl Bedrijf : Ambiance-Horeca & Advies
Wubbolt Horeca Makelaardij 0591-522944
info@wubbolt.nl http://www.wubbolt.nl Bedrijf : Wubbolt Horeca Makelaardij
Briannajie 89878829947
kim.adler@bk.ru https://avtosubmitter.fun/profile-web-2-0/ Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
J.B. Bruggeman Register Makelaar 0113-330130
info@bruggemangroep.nl http://www.bruggemangroep.nl Bedrijf : Bruggeman Bedrijfsmakelaardij Sinds de oprichting in 1997 is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij een gevestigde naam in de markt. Naast advies, bemiddeling, en taxeren van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop, verhuur, aankoop en het taxeren van exploitatie-gebonden vastgoed, zoals horeca, bakkers, slagers, bouwmarkten, autobedrijven, etc. Actief zijn in deze markt is een vak apart. Specifieke kennis van de bedrijfstak, inzicht in het bedrijfseconomisch aspect van de onderneming, landelijk aanbod en relevante contacten zijn hierbij onontbeerlijk. Bovendien vraagt de markt om een discrete en professionele begeleiding, met een heldere en transparante aanpak, iets waar wij al meer dan 23 jaar in uitblinken. Om onze verkoopdienstverlening hoog te houden, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM Business), Horeca Makelaars Nederland en Vastgoedcert.
Davidgql 89121381361
se.mec.z.e.n.kod.a.vid.bi.gm.a.n@gmail.com Bedrijf : google
Davidwku 89959436512
semecze.n.kod.a.vidb.ig.ma.n@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
De Horecatussenpersoon 0683900428
rik@dehorecatussenpersoon.nl https://www.dehorecatussenpersoon.nl Bedrijf : De Horecatussenpersoon De Horecatussenpersoon is dé sparringpartner voor horecaondernemers die vooruit willen met hun Horeca bedrijf of willen starten als Horecaondernemer. De Horecatussenpersoon kan u onder andere bijstaan als aan -of verkopend Horecamakelaar in heel Zuid-Holland.
Makelaar profielafbeelding
Dennis Schot 0634933053
dennis@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigenhorecamakelaar Zuid Holland Zuid Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Makelaar profielafbeelding
Edens Horeca Makelaars 058 2162423
info@edensmakelaars.nl http://www.edensmakelaars.nl Bedrijf : Edens Horeca Makelaars Wij zijn werkzaam in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. Ons kantoor bestaat reeds 25 jaar en we zijn actief met 3 ervaren Horeca Makelaars in dit werkgebied. Lid van VMH, Vakgroep Makelaars Horeca, NVM Business, Funda in business. Kijk op onze website http://www.edensmakelaars.nl voor meer info, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek. Telefoon: 058-2162423 Email: info@edensmakelaars.nl
Makelaar profielafbeelding
EIGEN HORECA MAKELAAR ZEELAND 06-30151304
gertjan@eigenhorecamakelaar.nl https://www.eigenhorecamakelaar.nl/ Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Zeeland Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Makelaar profielafbeelding
EIGEN HORECA MAKELAAR B.V. 0900-6100100
info@eigenhorecamakelaar.nl https://www.eigenhorecamakelaar.nl/ Bedrijf : EIGEN HORECA MAKELAAR B.V. Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Makelaar profielafbeelding
Henk Hosper 0683211647
friesland@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : eigen horeca makelaar Friesland
Joost van Damme 06-83250085
joost@vandamme.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Zeeland West Brabant
Makelaar profielafbeelding
Gerard Kiphardt 0638448844
gerard@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Overijssel Drenthe Groningen Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Eldarenf 85343152587
a.le.ks.e.j.stu.k.oruk.ov20.48@gmail.com Bedrijf : google
Eldarozs 84825782184
a.l.ek.s.ejs.tu.ko.ruko.v.2.048@gmail.com Bedrijf : google
Eldarrjl 86985228266
ale.ksej.s.t.u.k.oru.k.o.v.2.04.8@gmail.com Bedrijf : google
Eldarxfk 84755388184
alek.sej.s.tuk.o.ruko.v2.048@gmail.com Bedrijf : google
Evahrh 85161172298
ev.a.s.t.ogoduk.lo.v.el.if.e@gmail.com Bedrijf : google
Everettkat 84665756167
chimich120441@yandex.ru https://vk.com/med_books_by Bedrijf : google Медициснкие книги скачать. Библиотека медицинской литературы. Всё для студента-медика. Книги, истории болезней, рефераты, шпаргалки, нормативная документация.
Hagenbeek Vastgoed 0341 496 518
info@hagenbeekvastgoed.nl http://www.hagenbeekvastgoed.nl Bedrijf : Hagenbeek Vastgoed
Makelaar profielafbeelding
Horeca Advies Partners 085-7600229
info@horecaadviespartners.nl http://www.horecaadviespartners.nl Bedrijf : Horeca Advies Partners
H. van Tongeren 0654973336
info@vthorecamakelaardij.nl http://www.vthorecamakelaardij.nl Bedrijf : Van Tongeren Horecamakelaardij
Makelaar profielafbeelding
Hans J.J.M. Festen 0653291399
hans@hevesta.nl https://hevesta.nl Bedrijf : Hevesta bv
Makelaar profielafbeelding
Patrick Brand 06-43911418
info@hethorecahuis.nl http://www.hethorecahuis.nl Bedrijf : Het Horeca Huis Het Horeca huis is gevestigd in Breda en actief als Horecamakelaar en adviesbureau in West-Brabant. ​ Of u nu zoekt naar een geschikte horeca locatie, aankoop en verkoop wenst van uw horeca bedrijf of enkel behoefte heeft aan een taxatie of gedegen horeca advies; bij Het Horeca huis bent u aan het juiste adres. Met de achtergrond en kennis van de vennoten, heeft Het Horeca Huis als het gaat om expertise, ervaring en netwerk alles onder één dak!
Makelaar profielafbeelding
Adri Kas 0649111649
info@horecakas.nl https://www.horecakas.nl/ Bedrijf : HorecaKas Makelaardij Bij HorecaKas en MKHoreca ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!
Horecamakelaar
info@horecamakelaar.nl http://www.horecamakelaar.nl Bedrijf : Horecamakelaar.nl Alles draait om tevreden en enthousiaste relaties, want daar worden wij ook enthousiast van! Al sinds 2004 zijn wij een vooruitstrevende bedrijf die zich bezig houdt met de Horecabranche. We willen graag de verbindende schakel zijn tussen aanbieders van horecabedrijven en kopende parijen. Als klein multidisciplinair team zijn we flexibel en heel gedreven. Ons team probeert altijd in oplossingen te denken. Al 16 jaar zijn we dan ook een gewaardeerde partner in de markt.
Makelaar profielafbeelding
Kasra 0852006245
horecasite@uwhorecamakelaar.nl http://www.uwhorecamakelaar.nl Bedrijf : uwhorecamakelaar bv Uwhorecamakelaar bv is een landelijke organisatie met veel ervaring in VERHUUR - VERKOOP van horecapanden en beleggingspanden. Uwhorecamakelaar bv is tevens met meerdere collega's in België en Nederland ook uw betrouwbare partner voor overname van uw horecazaak.
Makelaar profielafbeelding
Hormax Horecamakelaars
info@hormax.nl http://www.hormax.nl Bedrijf : Hormax Horecamakelaar Hormax Horecamakelaars is in 2003 opgericht en heeft kantoren in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Rotterdam. Daarvóór waren een aantal makelaars al actief onder een andere naam. We kunnen dus bogen over enorm veel ervaring, hetgeen nu een vereiste is gezien de complexiteit die vaak optreedt bij een verkoop of aankoop van een horecabedrijf. Jaarlijkse scholing en afstemming van contracten op de laatste wetten, maken van ons een volwaardige partij in de wereld van de horecamakelaardij. In Brabant heeft Hormax jaarlijks het grootste aanbod van te koop staande horecabedrijven en is mede daardoor het meest betrokken bij verkoop –of aankooptransacties binnen de horeca. Mocht u op het punt staan om een horecabedrijf te verkopen of te kopen, dan komen we graag vrijblijvend met u in contact om u onze diensten aan te bieden.
Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Igorqpx 88239247498
s.hk.u.tkov.igo.r.e.cz.e.kbe.st@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
Horecapachter 06-15048789
Roelof@horecapachter.nl http://www.horecapachter.nl Bedrijf : Horecapachter Horecapachter is, ondanks dat de naam misschien anders suggereert, in de basis ‘gewoon’ een horecamakelaar en aangesloten bij de Vakgroep Makelaars Horeca. De bij de V.M.H. aangesloten horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van horecabedrijven. Binnen de V.M.H. zijn wij verantwoordelijk voor de regio’s Gelderland, Overijssel en een groot deel van Utrecht. Omdat er regelmatig overleg plaatsvind en er veel contact is tussen de aangesloten horecamakelaars kunnen wij als regionale zelfstandige horecamakelaar landelijke dekking aanbieden. Als horecamakelaar bemiddelen wij in het aan- en verhuren van horeca-, recreatie- en leisure bedrijven. Maar daarnaast heeft Horecapachter zich gespecialiseerd in het vinden van de juiste pachter voor uw bedrijf. Door jarenlange ervaring binnen de horeca- , leisure- en recreatiesector weten wij eigenlijk altijd wel de juiste kandidaat te vinden die bij u en bij uw onderneming past. Wij zijn geheel zelfstandig. Wij gaan dan ook verder dan anderen om de juiste match te vinden! De makelaar voor de regio’s Gelderland Overijssel en groot deel van Utrecht inclusief de stad Utrecht.
Ilushikkcf 85842699278
s.kr.ebco.v.il.i.u.sh.k.a20.86@gmail.com Bedrijf : google
Ilushikkma 85834813388
s.k.re.b.c.o.v.i.liu.sh.k.a.2086@gmail.com Bedrijf : google
Ilushikszy 85375287469
skr.eb.co.v.il.iu.s.hk.a20.86@gmail.com Bedrijf : google
Ilushikvvs 85886274617
s.kr.eb.c.o.v.il.i.u.shka2.0.86@gmail.com Bedrijf : google
Ilushikxpk 87816566114
s.kre.b.c.ovi.li.ushk.a.208.6@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
Ronald Albers +31623402420
info@alberssales.nl http://www.alberssales.nl Bedrijf : ALBERSSALES HORECAMAKELAARS
Makelaar profielafbeelding
Han Berendschot 0611316610
info@berendschothoreca.nl http://www.berendschothoreca.nl Bedrijf : Berendschot Horeca Makelaardij en Advies
L.A.A. Overhof 043-3655533 / 06-10978070
info@hazuid.nl http://www.hazuid.nl Bedrijf : Horeca Advies Zuid
Makelaar profielafbeelding
Eric Jongbloed 070 - 383 60 94
info@randstad-horeca.nl https://www.randstad-horeca.nl Bedrijf : Randstad Horeca Makelaardij Randstad Horeca Makelaardij bemiddelt al 25 jaar bij verkoop,- en aankoop van horecabedrijven. Ons kantoor is met name actief in Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer en ruime omstreken. Verkopen ? Bel voor een vrijblijvend onderhoud en (gratis) waardetaxatie voor uw horecabedrijf. Bemiddeling op een No cure - No pay basis ! Eric Jongbloed 070 – 383 60 94
Irinfif 89179238556
iri.n.a2.0.20kob.z.a.r.2020@gmail.com Bedrijf : google
Irinyfh 82631585915
i.rina20.2.0.k.o.bzar20.20@gmail.com Bedrijf : google
Irinzmt 83774915135
i.r.in.a202.0ko.bza.r20.2.0@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
Iris van Goozen 0651315553
iris@hkv-makelaars.nl https://horecamakelaardij-knook-verbaas.nl Bedrijf : Horecamakelaardij Knook & Verbaas
Makelaar profielafbeelding
Jan 123123123123
jan@webgrade.nl http://webgrade.nl Bedrijf : jan@webgrade.nl TEST
Jan 0611111111
jan@webgrade2.nl http://www.test.nl Bedrijf : Webgrade Test!
Janjan 061171188
Superjan1992@hotmail.com Bedrijf : Webgrade Test
Makelaar profielafbeelding
Jordi Cossee 0611299278
jordi@hkv-makelaars.nl https://horecamakelaardij-knook-verbaas.nl/ Bedrijf : Horecamakelaardij Knook & Verbaas Waarom Jordi Cossee van Horeca makelaardij Knook en Verbaas? Mijn doel is om voor u een betrouwbaar partner te zijn. U neemt een grote en delicate stap en ik sta u daarin bij tot in het kleinste detail. Persoonlijk contact en betrokkenheid vind ik zeer belangrijk. Of het nu een kortlopend proces is waar partijen het snel met elkaar eens worden of een langlopend proces. Ik begeleid u gedurende het totale verkoopproces tot en met de oplevering van uw horecabedrijf. Tijdens dit proces ben ik de schakel tussen alle betrokken partijen. Wanneer er vraagstukken zijn waar meer expertise of specialisme vereist is dan kunnen we met Horecamakelaardij Knook & verbaas bouwen op een groot specialistisch netwerk waar – mocht dit nodig zijn – de juiste experts kunnen worden ingeschakeld. Ik ben actief in de regio groot Den Haag, Delft, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn, Waddinxveen & Gouda. Informatie? bel me eens vrijblijvend 06 112 992 78
Makelaar profielafbeelding
John Kamphuis 06-2485 5870
john@hospitalitymakelaar.nl http://hospitalitymakelaar.nl Bedrijf : Hospitality Makelaar Als horeca makelaar zijn er verschillende diensten die wij aanbieden. Zo zijn wij gespecialiseerd in zowel het verkopen als het aankopen van horecabedrijven. Wanneer het gaat om het aankopen van een horecabedrijf weten wij precies waarop gelet moet worden, kunnen we ondersteunen in onderhandelingen en hebben wij een gevuld portfolio met horeca aanbod in een groot deel van Nederland zoals Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Bij het verkopen van een horecabedrijf is het voor sommige ondernemers belangrijk om de juiste match te vinden waaraan ze hun onderneming kunnen overdragen. Voor andere ondernemers gaat het juist om het maken van de beste deal.
Makelaar profielafbeelding
JP Peeters 0646290586
jp@horecaadviesbureau.nl Bedrijf : HorecaAdviesBureau.nl
Juliiwb 86765973978
an.j.el.ikal.op.i.stu.ck.lov.e@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
Klaassen Horecamakelaardij 0332581330
info@klaassenbv.nl http://www.klaassenbv.nl Bedrijf : Klaassen Horecamakelaardij
Lars Kockelkoren 045-5230500
lars@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Limburg
Makelaar profielafbeelding
Makelaar In Horeca.nl Lid: Vakgroep Makelaars Horeca | VMH 0183-615183
loek@makelaarinhoreca.nl https://www.makelaarinhoreca.nl Bedrijf : Makelaar in horeca.nl B.V. De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V. is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega. De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is. Werkgebied: Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies: Zuid-Holland en Zeeland: Makelaar in Horeca Weide 5 4206 CH Gorinchem Kantoor.: 0183-615183 Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)
Makelaar profielafbeelding
Marc Vaassen 0653935074
marc@marcvaassen.nl https://klaassenbv.nl Bedrijf : Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Margaretbns 83563623225
m.ar.ga.relovet.r.o.berts@gmail.com Bedrijf : google
Margaretjeh 86311438762
m.arg.a.r.elov.e.t.r.ob.er.t.s@gmail.com Bedrijf : google
Margaretkyw 87721975842
m.a.r.garelo.v.etr.o.b.e.rts@gmail.com Bedrijf : google
Margaretzwy 81254546119
m.a.rg.a.rel.ov.e.tr.ob.er.t.s@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
Miranda Burgers 0653647900
m.burgers@tihm.nl http://www.tihm.nl Bedrijf : TiHM Horecamakelaardij TiHM Horecamakelaardij is een jonge en dynamische onderneming die zich volledig richt op de horecamakelaardij. Dankzij onze horeca achtergrond en gedegen opleiding kunnen wij u op alle vlakken binnen de horecamakelaardij bijstaan.
Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de 'stenen' en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Makelaar profielafbeelding
AWHoreca Makelaars 088 4600 640
nvdweerd@awhm.nl http://www.awhm.nl Bedrijf : AWHoreca Makelaars AWHoreca Adviesgroep is een fullservice adviesorganisatie die uit drie afdelingen bestaat, te weten, AWHoreca Makelaardij, AWHoreca Taxaties en AWHoreca Advisering . Binnen de groep zijn makelaars en adviseurs werkzaam die op basis van opleiding en jarenlange werkervaring binnen de horecabedrijfstak alle aspecten van deze dynamische, maar moeilijke branche, kennen en doorgronden. AWHoreca Adviesgroep, is landelijk werkzaam. Vanuit een zestal regio’s zijn de makelaars en adviseurs actief. We zijn hierdoor altijd op de hoogte van wat er zich in de diverse delen van het land afspeelt. AWHoreca Adviesgroep is werkzaam voor zelfstandige ondernemers in middelgrote en grote horecabedrijven, voor hotel- en restaurantketens, banken, brouwerijen, projectontwikkelaars, accountantskantoren, rechtbanken en gemeentes.
Makelaar profielafbeelding
saliba 0615076644
info@horecamakelaar-1.nl http://info@horecamakelaar.nl Bedrijf : byblos bedrijfsmakelaar gespecialiseerd horeca hotel restaurants
Makelaar profielafbeelding
Sven Bakker 0614971734
info@oranjestate.nl http://www.oranjestate.nl Bedrijf : Oranjestate Vastgoed Op zoek naar horecaruimte? Neem contact met ons op! Wij hebben altijd off-market proposities beschikbaar.
rk 0850470007
ronald@horecasite.nl Bedrijf : HS
Robeod 87672967812
r.o.b.e.r.tbrown.m.o.on.m.a.n.s@gmail.com Bedrijf : google
RobertBom 84294176196
osiposer@yandex.ru https://seoprofisional.ru Bedrijf : google Прогон сайта лиц.Заказать прогон Хрумером и ГСА по Траст базам с гарантией. Беру за основу для продвижения Ваши ключевые слова и текст. Заказать Прогон Хрумером и ГСА можно в телеграмм логин @pokras777 здесь наша группа в телеграмм https://t.me/+EYh48YzqWf00OTYy или в скайпе pokras7777 или по почте bikon777@yandex.ru
Robsci 88853822298
robe.r.t.br.own.mo.o.n.m.ans@gmail.com Bedrijf : google
Robsjm 81681237245
ro.b.e.r.tb.r.o.wn.m.oon.man.s@gmail.com Bedrijf : google
Robzxy 82269818447
rob.er.tb.r.o.w.nmo.on.m.an.s@gmail.com Bedrijf : google
Sergcvi 89782488794
st.r.i.u.ok.off.stiffal.m.os.t@gmail.com Bedrijf : google
Shawnxap 87925826949
gorodwb@bk.ru https://avtosubmitter.fun/ Bedrijf : google
Steven 01010101001
steven@webgrade.nl Bedrijf : Webgrade Test
Svetlamo 87726896521
i.rcz.e.n.k.os.vetlan.a.s203.0@gmail.com Bedrijf : google
Svetlanajld 82482173385
k.ric.zik.ov.a.y.a.s.v.et.l.a.na@gmail.com Bedrijf : google
Svetlanallo 85566268873
kr.i.cziko.va.y.asvetl.a.na@gmail.com Bedrijf : google
Svetllaf 84226129579
i.r.c.zenkos.v.e.tla.na.s20.3.0@gmail.com Bedrijf : google
Makelaar profielafbeelding
Tim Ouwerkerk 0105221426
t.ouwerkerk@tihm.nl http://www.tihm.nl Bedrijf : TiHM Horecamakelaardij TiHM Horecamakelaardij is een jonge en dynamische onderneming die zich volledig richt op de Horecamakelaardij. Dankzij onze Horeca achtergrond en gedegen opleiding in het vastgoed kunnen wij u op alle vlakken binnen de Horecamakelaardij bijstaan.
test123 123
ryan.batten@live.nl http://test123 Bedrijf : test123 test123
Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.
Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.
Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 - 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Vikihcp 85231222828
s.h.u.pl.et.c.ova.vik.t.or.i.i.a@gmail.com Bedrijf : google
Vikimdg 88691432536
s.hup.le.tcov.av.ikt.o.r.iia@gmail.com Bedrijf : google
Vikirbx 87394177138
vi.kt.oriy.ask.uc.hko.1.99.9@gmail.com Bedrijf : google
Vikivdv 83823334478
vik.t.or.i.yas.kuchk.o1.9.9.9@gmail.com Bedrijf : google
Viktoriarr 87182272757
vikt.oria.i.lo.veb.a.ck.cha.m@gmail.com Bedrijf : google
Viktorilyz 84624451981
v.ik.t.o.ri.ai.l.o.v.e.ba.ck.c.h.a.m@gmail.com Bedrijf : google
Viktoritjg 88533368134
v.i.kt.oriail.o.v.e.bac.k.ch.a.m@gmail.com Bedrijf : google
Viktorivci 85446784923
vikt.or.i.a.ilo.vebac.k.c.ham@gmail.com Bedrijf : google
Vilianaong 89276835751
villa.n.u.m.oru.chkomos.t@gmail.com Bedrijf : google
Vilianaxxk 83452467736
v.i.ll.an.umoru.c.hk.o.most@gmail.com Bedrijf : google
ZAbob 88453663497
zin.bra@yandex.ru https://avia-all.ru/ Bedrijf : google