Nieuwstraat, 4531CW, Terneuzen, Nederland
  • Adres: Nieuwstraat, 4531CW, Terneuzen, Nederland
  • Soort:
  • Referentie: 1111

Omschrijving

In de Gemeente Terneuzen hebben wij momenteel een aantal (horeca-) beleggingspanden in de portefeuille in de stille verkoop.

Ligging:

De gemeente Terneuzen (55.000 inwoners) ligt in het midden van Zeeuws-Vlaanderen. In het noorden grenzend aan de Westerschelde, in het westen aan de gemeente Sluis, in het zuiden an België (Zelzate en Gent) en in het oosten aan de gemeente Hulst. Terneuzen is in feite een voorhaven van Gent, waarnaar een kanaal loopt. 

Wenst u hieromtrent nader geïnformeerd te worden dan verzoeken wij u om contact op te nemen zodat wij u alle door u gewenste inlichtingen kunnen verstrekken.

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
EIGEN HORECA MAKELAAR ZEELAND 06-30151304
gertjan@eigenhorecamakelaar.nl https://www.eigenhorecamakelaar.nl/ Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Zeeland Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!