€ 695.000,00

Duinvoetweg 11, 1871 EA Schoorl, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 695.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 10.000,00
 • Aantal zitplaatsen: 155
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 155

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare horecamakelaardij: Zeer riant (ca. 450 m2!) en goedlopend restaurant op drukbezochte locatie aan het Schoorlse Klimduin!

Het betreft een zeer succesvolle onderneming dat al jarenlang een onmisbaar begrip is in Schoorl en omstreken. Het restaurant is jaarrond geopend en draait consistent een hoge omzet. Het restaurant heeft een uitstekende ligging aan de voet van het drukbezochte Klimduin in Schoorl. Het gehele jaar door verwelkomt het restaurant vele gasten die als eindpunt van een wandeling door de prachtige Schoorlse Duinen hier neerstrijken voor een hapje & drankje.

Restaurant
Het restaurant is onderverdeeld in drie separate gedeeltes: het restaurant, de serre en de bruine kroeg. De totale bedrijfsoppervlakte is maar liefst ca. 450 m2 en de perceeloppervlakte ca. 1000 m2!

Het restaurant bevindt zich bij de hoofdingang van het pand en beschikt over de grootste capaciteit met ca. 80 zitplaatsen. Het restaurant is warm en knus ingericht met veel authentieke, kleurrijke en houten details. De glas-in-lood ramen, de boog openingen en sfeervolle houtkachel maken de ruimte extra speciaal. Aan de voorzijde is tevens een riante zitruimte aanwezig, die ’s winters volledig afgesloten kan worden en ’s zomers open gezet kan worden en wordt betrokken bij het terras. Het zonnige terras is opgesteld in de gehele lengte van het pand en grenst direct aan het gezellige en levendige plein en Klimduin. Aan de achterzijde in het restaurant bevindt zich een ruime bar voor bereiding en uitgifte van dranken.

De bruine kroeg bevindt zich te midden van het restaurant en de serre en kenmerkt zich door de typische kroeg elementen zoals een grote bar met tapinstallatie en barkrukken en veel houten inrichting. De serre bevindt zich aan de voorzijde en is een aangename, lichte ruimte door de vele ramen, het dakraam en de openslaande deuren.

Aan de achterzijde van het pand, grenzend aan de bar van het hoofdrestaurant bevindt zich de zeer ruime bedrijfskeuken van ca. 128 m2. De keuken is uitgerust met diverse professionele apparatuur, een koel- en vriescel en is tevens verbonden met diverse opslagruimtes en de personeelsruimte.

Bostuin
Aan de zijkant van het restaurant bevindt zich de bostuin voor feesten en partijen voor ca. 100 personen. Hier is het heerlijk vertoeven op de zwoele zomeravonden en daarnaast ook de ideale locatie voor feestjes overdag met een lunchbuffet of een high tea. Tevens is er een barbecue aanwezig.

1e verdieping
Vanuit de bruine kroeg is toegang tot de bovenverdieping, welke in gebruik is als personeels- en kantoorruimte. Het betreft hier een voormalige bedrijfswoning die indien gewenst weer bewoond kan worden, bijvoorbeeld door personeel.

Buitenplaats/opslagruimte
Aan de achterkant van het pand is een grote buitenplaats aanwezig, tevens dienend als opslagplaats. Aan de zijkant en achterkant van het terrein zijn in totaal 9 eigen parkeerplekken aanwezig voor personeel en gasten bij feesten en partijen.

Locatie
Het restaurant ligt aan de voet van Het Klimduin, aan de rand van de Schoorlse Duinen. Het restaurant bevindt zich in het gezellige centrum van Schoorl, direct aan een plein met diverse horecagelegenheden. In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden
Momenteel is de zaak geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag t/m zondag van 09:30-23:00 uur. De koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Bergen valt.

Details
– Vraagprijs goodwill/inventaris: € 695.000,-
– Huurprijs onroerend goed: € 120.000,- per jaar excl. BTW
– Aanvaarding: in overleg 

TIP! Bekijk nu de promotie-/drone video op YouTube en krijg een impressie van dit unieke object!

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 450 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
nadine@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Makelaars met hart voor horeca! Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden.
Menu