Informeer naar prijs
Op aanvraag

Kraanbuurt 2, 1811 BK Alkmaar, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Kraanbuurt 2
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 8.000,00

Omschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: Zeer luxe restaurant voorzien van alle inventaris voor het voeren van diverse concepten waaronder het huidige teppanyaki concept. De zaak is gelegen midden in het centrum van Alkmaar nabij de Platte Stenen Brug.

HET RESTAURANT
Bij binnenkomst komt men in het eerste eetgedeelte op de begane grond, hier is ruimte voor ca. 75 zitplekken. Een deel van de zitplekken is opgedeeld in aparte eettafels met eigen banken waar men heerlijk met eigen groep kan dineren. Achterin op de begane grond is de keuken met opslag gesitueerd en is tevens een invalidetoilet.

De eerste etage heeft 150 zitplaatsen een dames en heren toilet en een uitgifte/ bar met lift naar de keuken op de begane grond.
Het restaurant onderscheidt zich als eerste in Noord-Holland Noord met een nieuw en innovatief concept: de Japanner die in combinatie met kwaliteit en een unieke beleving heerlijke authentieke Japanse gerechten serveert. Alle tafels zijn voorzien van een eigen grill systeem waar men zijn eigen gerechten kan klaarmaken.

Gasten kunnen vooraf of bij binnenkomst kiezen tussen de All You Can BBQ/Eat menukaart of á La Carte bestellen. Met de All You Can BBQ/Eat kunt u niet alleen onbeperkt genieten van de nieuwe BBQ gerechten, maar ook van de welbekende Sushi, Teppanyaki, Tempura en veel meer!

LOCATIE / LIGGING
Het geheel is gelegen in het drukke centrum van Alkmaar. Het pand is gelegen aan één van de drukkere straten. Deze straat is een doorloop route tussen de Langestraat en de Laat (de 2 hoofdwinkelstraten van Alkmaar). De winkels in het centrum zijn iedere zondag geopend, en elke donderdagavond is er een koopavond in de binnenstad. Ook is er elke zaterdag een markt nabij deze locatie. Op slechts een steenworp afstand bevindt zich de Plattestenenbrug en het Waagplein. Op het Waagplein vindt in het hoogseizoen op vrijdag de wekelijkse kaasmarkt plaats.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming “centrum”, hierin is horeca categorie 2, 3 en 4 mogelijk. Neemt u contact op met gemeente Alkmaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt. Huidig ondernemer is geopend van 15.00 uur tot ca. 23.00 uur. Op maandag is de zaak gesloten.

SAMENVATTING
• Vraagprijs onderneming: Op aanvraag
• Huurprijs onrroerend goed: € 8.000,- maand exclusief btw
• Overname: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 2
  • Totale oppervlakte (m2): 506 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
nadine@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Makelaars met hart voor horeca! Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden.
Menu