Wieënpassage 15, 5921 GD Venlo, Nederland
 • Adres: pepijnstraat 11, Blerick
 • Soort:
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 365.000,00
 • Aantal zitplaatsen: 100
 • Terras: Nee

Omschrijving

Midden in het centrum van Blerick gelegen zeer goed bekend staand Aziatisch restaurant huurpand eventueel incl. vastgoed
Interessant beleggingsobject!

 

Aan u wordt aangeboden een beleggingsobject welke gelegen is midden in het centrum van Blerick direct naast en onderdeel van het overdekte winkelcentrum en de winkelpromenade. Thans is in het pand een zeer goed renderend en recentelijk compleet verbouwd Aziatisch restaurant gevestigd. Deze zaak staat in de wijde omgeving bekend en bestaat al meer dan 48 jaar.

In het levendige centrum, genaamd Winkelhart Blerick, en te midden van lokale winkeliers en diverse landelijke winkelketens bevindt zich dit uitstekend geoutilleerde restaurant. Blerick telt ca. 28.000 inwoners en is een stadsdeel van Venlo en heeft qua inwonersaantal na Venlo stadskern het hoogste aantal inwoners met een eigen centrum waar het nog gratis parkeren is. Bij deze zaak is ook ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

De zaak is in 2017 compleet verbouwd, zowel keuken als het restaurant, waarbij het niet perse door hoeft te gaan als Aziatisch restaurant alhoewel de potentie qua omzet hoog te noemen is. Per datum Corona lockdown is het restaurant qua zitgedeelte gesloten en is men door personeelsgebrek uitsluitend doorgegaan als afhaalzaak waarbij de huidige afhaalomzet in het hogere segment ingedeeld kan worden, wat mede komt door de vele vaste gasten en de uitstekende kwaliteit van de producten. Indien het restaurant weer open zou gaan gaat de omzet ver boven het gemiddelde met dito rendement.

 

De huidige exploitanten bieden na meer dan 25 jaar deze zaak uitstekend te hebben geëxploiteerd aan, eventueel inclusief het vastgoed. Voortzetting van de huidige formule of met minimale aanpassingen en een compleet ander concept is zeer goed mogelijk. Omzet is dus hoog te noemen maar de potentie om veel meer om te zetten is absoluut mogelijk en heeft zich in het verleden reeds bewezen.

 

De gehele zaak beslaat ca. 230 m2. Het restaurant biedt ca. 80-100 stoelen, een ruime bar en aparte afhaalruimte, ruime keuken, opslag en vries- en koelruimte. Alle keukenapparatuur is perfect onderhouden en van uitsluitend topmerken binnen de horeca, zoals 2 grote Rational ovens en automatische kook- en bakunits, vleessnijmachines, doorschuifvaatwasser, koelwerkbanken etc. Het restaurant beschikt over o.a. een modern kassasysteem, diverse buffetten, in nieuwstaat zijnde meubilair, airco etc. Het interieur oogt fris en tijdloos en is sinds de verbouwing in 2017 slechts 2,5 jaar gebruikt. 

 

De vele vaste gasten zijn zeer gemêleerd van jong tot oud en van zakelijk tot de lokale inwoners. Ook toeristen behoren tot de grote groep gasten. 

 

De huidige gezonde bedrijfsvoering wordt uitgevoerd door het ondernemerspaar en diverse personeelsleden en om gezondheidsredenen wordt deze zaak, eventueel inclusief vastgoed, met pijn in het hart aangeboden. Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden i.c.m. huur of de unieke mogelijkheid om het bedrijfspand aan te kopen.

 

Geen leveranciersverplichtingen.

 

Overname vraagprijs exploitatie op aanvraag en is afgezet tegen de omzet zeer schappelijk te noemen!

Omzet op aanvraag

Overname vraagprijs bedrijfspand € 365.000 k.k. (Voor de belegger; bij de huidige maandelijks huur 10% rendement)

Huurprijs bedrijfspand € 3.000,- per maand excl. btw (€ 36.000 excl. btw per jaar)

 

Tevens bieden we u een tegenovergelegen separate woning ter overname aan: voor meer info neem gerust contact op.

 

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor. i.v.m. Discretie dient u rekening te houden met het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

 

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!  Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen 06-21214654 of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 1
 • Totale oppervlakte (m2): 230 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee
 • Jaren in bezit: 27

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu