€ 29,50

Planetenlaan 5, 2024 EN Haarlem, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: 975
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 29,50
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 975,00

Omschrijving

Het betreft een fraaie bezorg- en afhaallocatie gevestigd in een voormalig schoolgebouw (antikraak) met een centrale ligging in Haarlem. De locatie is ingericht als mobiele productiekeuken. Het geheel is (indien gewenst) eenvoudig demonteerbaar en te verplaatsen.

DE BEZORG-/AFHAALLOCATIE
Deze zeer ruime locatie omvat een oppervlakte van maar liefst ca. 389 m2. Het huidige concept vertaalt zich naar het produceren van verse maaltijden, uitsluitend bedoelt voor bezorgen en afhalen (ook wel ‘dark kitchen; genoemd). Deze locatie leent zich dan ook perfect uit voor dit concept en het voortzetten hiervan door de nieuwe huurder.

De ruimte is gevestigd in een karakteristiek gebouw namelijk een voormalige schoolgebouw van het Nova College, dat middels leegstandbeheer verhuurd wordt. De ruimte is via de zijkant van het pand te bereiken, waarna men de binnenplaats bereikt. In de hoek van de binnenplaats bevindt zich de entree van de bedrijfsruimte, gevestigd in het souterrain van het gebouw. Bij binnenkomst treft men de hal-/wachtruimte, waar klanten met afhaalbestellingen worden ontvangen.

Aan de rechterzijde bevindt zich de bedrijfshal/ opslagruimte van maar liefst ca. 288 m2. Grenzend hieraan treft men de volledig uitgeruste productiekeuken (ca. 54 m2). De keuken is tevens te bereiken via de hal.

LOCATIE
Het pand heeft een centrale ligging in de Indische Buurt in Haarlem met vele uitvalswegen richting Bloemendaal, Santpoort, Overveen, Zandvoort, Heemstede etc. In de omgeving is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

SAMENVATTING
– Vraagprijs goodwill/inventaris: € 29.500,-
– Huurprijs: € 975,- inclusief elektra en water (excl. btw) 
– Bedrijfsoppervlakte: Ca. 389 m2
– Aanvaarding: In overleg

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 389 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu