€ 500,00
vrij van btw p.m.

Nieuwe Niedorperweg 8, 1733 AA Nieuwe Niedorp, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Nieuwe Niedorpderweg 8
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 500,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2638

Omschrijving

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Deze gezellige campingkantine op een familiecamping  op een prachtige locatie in Nieuwe Niedorp.

Type Horeca:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten.
Soort/locatie:
Huurpand op grote camping met een groot aantal vaste stacaravans en passanten plaatsen in Nieuwe Niedorp, centrum van Noord-Holland Noord

Website
https://camping73.nl

Omschrijving object:
Deze gezellige kantine is onderdeel van deze     familiecamping gelegen in Nieuwe Niedorp.

Het is een prachtige locatie op steenworp afstand van viswater, kanalen, landerijen en het centrum van Nieuwe Niedorp met een nieuw winkelcentrum.

De kantine biedt de mogelijkheid om een volwaardig horecabedrijf te exporteren. De kantine is een ondersteunende functie van de camping , maar de ondernemer alle ruimte krijgt voor uitbreiding van de exploitatie. De camping heeft veel vaste gasten uit de Randstad maar ook door de rest van Nederland weten gasten deze camping te vinden. Daarnaast heeft de camping een groot aantal seizoenplekken voor gasten die een kortere periode willen verblijven.

De kantine heeft een gezellige bar met diverse tafeltjes, biljart, eigen toiletten en complete keuken. In de zomermaanden zijn er volop activiteiten voor de gasten die onder andere worden vermaakt door een animatieteam. De wekelijkse Bingo wordt al jaren zeer druk bezocht. Daarnaast is er in de omgeving veel te beleven en ligt het op nog geen 25 minuten afstand van de Noord-Hollandse kust en 15 minuten van Medemblik aan het IJsselmer.
De Camping heeft een eigen zwembad, sanitair gebouw en een groot parkeerterrein zodat ook gasten van buiten de camping kunnen worden aangetrokken een goeie bak koffie met een heerlijk appelgebakje. Ook is de camping gelegen langs diverse fietsroutes van de ANWB.

Een bedrijf met veel mogelijkheden, dat met name in de zomermaanden druk bezocht wordt. De camping is aangesloten bij de Recron.

Indeling van het bedrijf:
Een ruime kantine met eigen toilet, een gezellige bar, een ruime keuken met alle benodigde apparatuur en met de mogelijkheid voor een snack en IJsloket.

Servicekosten/ VVE:
Huurprijs exclusief eEnergielasten.

Bestemming:
Horeca met ondersteunende functie voor de camping. Mogelijkheden om ook publiek van buitenaf aan te trekken.

Vetput:
Aanweg

Personeel:
N.V.T.

Terras:
Voor de kantine is een groot terras met uitzicht op de openbare weg en de camping.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op eigen terrein.

Brouwerij verplichtingen:
N.V.T.

Leveranciersverplichting:
N.V.T.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit en kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072 509 0770 of via ons mailadres info@hvab.nl.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 200 m²
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu