Op aanvraag

Molenstraat 42, 1654 KB Benningbroek, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Molenstraat 42 Benningbroek
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Geen voorkeur
  • Onroerend goed: Geen voorkeur
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2628

Omschrijving

Te pacht aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Restaurant met gezellige bar en heerlijk terras gevestigd in het Dorpshuis van Benningbroek (Noord-Holland).

Klik hier voor meer foto’s en informatie.

Type Horeca:   
Dorpshuis met restaurant en bar.

Soort/locatie:
Het betreft hier een dorpshuis waar we een pachter voor zoeken. Gelegen in Benningbroek op steenworp van de A7, nabij Opmeer en Hoorn Noord-Holland.

Huur per maand:
De huur is opgebouwd uit twee delen: één maandelijkse huur en een stukje huur dat is terug te verdienen in de vorm van een beperkte beheerdersfunctie. Bedragen zijn op aanvraag.

Overeenkomst:
Wordt nader overlegt

Bestemming:
Horeca 3  

Vetput:
Aanwezig

Website:
https://www.dorpshuisdevang.nl

Omschrijving object:
Dit prachtige dorpshuis is gelegen in het landelijke dorpje Benningbroek tussen Opmeer en Midwoud, op steenworp afstand van de A7.

Het dorpshuis bestaat uit een prachtig café met een groot terras en restaurant. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de grote sportzaal om evenementen te organiseren.

Het dorpshuis is gelegen langs diverse fietsroutes en heeft een rijk verenigingsleven. Daarnaast herbergt het nog een buurtwinkel, kinderopvang en een jeugdhonk. De jaarlijkse kermis is één van de grotere  evenementen.

Het enthousiaste bestuur heeft het object jarenlang in eigen beheer gerund en is van mening dat het nu tijd is voor een zelfstandige pachter, die hier zijn inkomen kan verdienen en het dorpshuis op een commerciële en gezonde manier gaat uitbaten.

Pachter profiel:                                                              
We zijn op zoek naar een leuke ondernemer die affiniteit heeft met het verenigingsleven van dit levendige dorp, communicatief vaardig, proactief en enthousiast. Empathie heeft voor andere mensen en een rijke horeca achtergrond heeft. Hij moet ondernemend zijn en in het bezit van de benodigde papieren zoals sociale hygiëne, bedrijfshulpverlening en op de hoogte zijn van de HACCP-regels.

Iemand die samen met een het gemotiveerde bestuur van de stichting dit prachtige dorpshuis tot de huiskamer wil maken.

Indeling van het bedrijf:
Een prachtig café met een gezellige borrel en een 2-tal biljarttafels.

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 100 m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en op eigen terrein

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen verder N.V.T.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via het contactformulier.

 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu