€ 625.000,00
exploitatie inclusief O.G.

Kleingouw 207, 1619 CJ Andijk, Nederland
 • Adres: Kleingouw 207 1619 CJ Andijk
 • Soort:
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 625.000,00
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2627

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Een prachtig restaurant met cafetaria en een grote woning in Andijk, op steenworp van het IJsselmeer.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Restaurant- Cafetaria met ruime woning

Soort/locatie:
Exploitatie inclusief de inventaris en het onroerend goed, bestaande uit de bedrijfsruimte, woning, parkeerterrein en terras in Andijk. Andijk is een dorp in West-Friesland, in de Streek tussen Enkhuizen en Medemblik, aan de doorgaande weg op steenworp van het IJsselmeer.

Omschrijving object:
Prachtig frisse en recent verbouwde cafetaria met sfeervol terras op een goede locatie in Andijk.

De inventaris is grotendeels nieuw, zoals de bakwand, ijsmachine, koel-en vriescel en het interieur.  De  nieuwe inrichting is sfeervol, naast het bedrijf is en groot parkeerterrein en voor de zaak een terras met bijna de hele dag in de zon. Naast het bedrijf ligt de woning die ook onderdeel is van het geheel

Het bedrijf is ingericht met een afhaaldeel, ijs-hoek en een leuk restaurant met uitzicht. Achter dit bedrijf ligt de lokale speeltuin met een groot grasveld. Een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen die vervolgens voor een ijsje of een heerlijke bak friet een bezoek brengen aan dit bedrijf. Met een piek in de zomermaanden heeft het bedrijf mooie en constante omzetten.

Kortom buitenkansje voor de juiste opnemer.

Indeling van het bedrijf:
Een ruime kiosk met de centrale ingang vanuit de voorzijde via het terras. Aan de rechterzijde de cafetaria met afhaalbalie. Aan de linkerzijde het sfeervol ingerichte restaurant met een leuke en toegankelijke menukaart. Achterin de zaak bevinden zich de toiletten en een gezellig barretje.

Kadastrale gegevens:                                                  

 • Andijk K 1097 groot 920 M2

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Bestemming:
Horeca 3

Vetput:
Aanwezig

Website                                             
http://www.skaffie.nl

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 40m2 met een groot parkeerterrein van tenminste 250m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en op eigen terrein

Kansspelautomaten:
Ja aanwezig.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 140 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Ja
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu