€ 850,00
ex btw p.m

Bartholomeus Diazstraat 34HS, 1057 TC Amsterdam, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Bartholomeus Diazstraat 34
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 65.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 850,00
 • Aantal zitplaatsen: 20
 • Terras: Ja
 • Oppervlakte terras (m2): 20 m²
 • Referentie: VMH5-2623

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig authentiek café met terras op een goede locatie in De Baarsjes Amsterdam Oud-West.

Lees meer via deze link

Type Horeca:   
Café met terras

Soort/locatie:
Exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten op een centrumlocatie in Stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam Oud-West, op steenworp van de Jan Evertsenstraat.

Omschrijving object:
Dit gezellige en compacte café is gelegen in het de Baarsjes in Amsterdam, achter de drukke Jan Evertsenstraat.

Direct voor de zaak is een leuk plein voor de buurt gelegen. Aan de voorzijde heeft het café een vergund terras welke goed is gelegen ten opzichte van de zon. Bij binnenkomst treft u aan de rechterkant de authentieke en ruime bar, welke overgaat in de semiprofessionele keuken. Aan de linkerzijde staan tafels en gezellige zitjes. Achter in de zaak de dubbele toiletgroepen, waarna een deur volgt naar de achtergelegen tuin, waar een schuur voor extra opslagruimte.

Momenteel rust er een speelautomatenverplichting op de exploitatie, mocht u hier niet mee verder willen zal de huurprijs € 1.250, = excl. BTW per maand worden.

Indeling van het bedrijf:
Entree gezellige bar met diverse tafeltjes, kleine achterplaats met opslagschuurtje, gescheiden dames en heren toiletten, kleine keuken.

Doelgroep:
Buurtbewoners

Zitplaatsen:
Circa 20 zitplaatsen

Vetput:
Niet aanwezig

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Bestemming:
Horeca 3

Terras:
Circa 20 m2 met circa 15 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
In de directe omgeving betaald parkeren.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 55 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu