€ 895,00
ex btw p.m.

Keizerstraat 20, 1781 GG Den Helder, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Keizerstraat 20 Den Helder
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 895,00
  • Terras: Nee
  • Referentie: VMH5-2619

Omschrijving

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Casco-winkelruimte op een A1 locatie aan de Keizerstraat, één van de beste en drukste winkelstraten van Den Helder.

https://hvab.nl/aanbod/keizerstraat-20-den-helder/

https://hvab.nl/aanbod/keizerstraat-20-den-helder/

Type/ Regio:
Winkelpand met één parkeerplek op de Keizerstraat Den Helder.

Soort/locatie:
Huurpand op A1 centrumlocatie

Huurovereenkomst:
ROZ-Model 2012 met drie maanden borg.

Omschrijving object:
Dit winkelpand is gelegen op A1 locatie in de Keizerstraat van Den Helder. De Keizerstraat behoord samen met de Beatrixstraat en de Spoorstraat tot de belangrijkste winkelstraten van Den Helder. Aan de achterzijde van de winkel is één eigen parkeerplaats en een extra ingang t.b.v. bevoorrading.

De verhuurder zal de ruimte voorzien het van een nieuw magazijn, pantry, nieuw toilet, warmtegordijn en strak gestucte wanden met een systeemplafond.

Volgens, in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, dienstverlening en horeca categorie 1 activiteiten toegestaan. Omliggende winkels zijn o.a.: Holland & Barrett, Big Bazar, IJssalon Wim Laan, Dr. Shoe, Halfords, Kruidvat en Xenos.

Op dit moment is er in het stadshart van Den Helder een complete transformatie gaande, waardoor de  Keizerstraat, Beatrixstraat en de Spoorstraat het kernwinkelgebied gaan vormen. In het hele stadshart worden winkelpanden gerenoveerd en opgeknapt en/-of voorzien van nieuwe gevels. Er wordt door de gemeente veel gedaan aan de leefbaarheid in de stad.

Indeling van het bedrijf:
Winkel met openstaande deuren, magazijn met keukenblok, toilet, achteruitgang, eigen parkeerplaats.

Openingstijden:
Winkelsluitingstijden wet. [Zie ook gemeentesite].

Bestemmingsomschrijving:
Bedrijvigheid [detailhandel]  
a.    gebouwen ten behoeve van detailhandel, niet zijnde grootschalige detailhandel in voedings- en genotmiddelen, al dan niet in combinatie met ondergeschikte horeca;
b.    gebouwen ten behoeve van:
1.    detailhandel, met inbegrip van grootschalige detailhandel in voedings- en genotmiddelen ter plaatse van de aanduiding ‘supermarkt’;
2.    dienstverlening;
3.    horecabedrijven van categorie 1;

Kadastraal:
Gemeente Den Helder Sectie E 643

Energielabel:
Label A

Parkeerruimte:
1 parkeerplaats op eigen terrein. In de directe omgeving voldoende parkeerplaats met blauwe kaart systeem.

Bijzonderheden:                                                           
Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons mailadres info@hvab.nl.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 75 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu