€ 2.250,00
ex btw p.m

Raadhuisplein 2, 2042 LR Zandvoort, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Zandvoort Raadhuisplein 2
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 85.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.250,00
 • Terras: Ja
 • Oppervlakte terras (m2): 30 m²
 • Referentie: VMH5-2618

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Deze Stroopwafel speciaalzaak op een goede locatie gelegen in het centrum van badplaats Zandvoort.

http://Klik hier voor meer foto’s en informatie https://hvab.nl/aanbod/zandvoort-raadhuisplein-2/

Type Horeca:   
Stroopwafel speciaalzaak.

Soort/locatie:
Exploitatie inventaris en de huurrechten, op een A locatie in het centrum Zandvoort aan Zee

Omschrijving object:
Midden in het centrum van Zandvoort, op een goede locatie, vindt u deze prachtige zaak.

Bij binnenkomst komt de heerlijke geur van verse stroopwafels, Brusselse wafels en poffertjes  u tegemoet. De originele recepten proeft u gelijk terug in het product, te combineren met een heerlijke koffie. De gemoedelijke sfeer in combinatie met de traditionele inrichting en het terras aan de voorzijde maken het bedrijf compleet.

U vindt heeft hier meer dan genoeg keuze uit de heerlijkste lekkernijen gebaseerd op stroopwafels. Naast een heerlijke stroopwafel of poffertjes met een goeie kopkoffie kunt u hier terecht voor leuke cadeaus in originele verpakkingen.

Een prachtig Hollandse bedrijf ”Original stroopwafel” is een buitenkans voor de juiste ondernemer. Neem direct contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Over badplaats Zandvoort:
Deze bekende badplaats aan de Hollandse Noordzee kust trekt jaarlijks miljoenen bezoekers en is bekend door zijn stranden, het Holland Casino en het Formule 1 circuit.

De laatste jaren is Zandvoort bezig aan een inhaalslag in het centrum en zijn hier meer en kwalitatief betere winkels en horeca te vinden. In deze bruisende badplaats is een groot en gemêleerd aanbod aan  klein en grootwinkelbedrijven zoals onder andere de HEMA, Blokker en Bruna.

Indeling van het bedrijf:
Voor zaak een leuk terras met gezellige aankleding. Openslaande deuren, een sfeervol ingerichte buffet met verkoopbalie. Binnen diverse tafels en stoelen en met een grote cirkel vitrine vol lekkernijen. In het achterste gedeelte bevindt zich een groot magazijn en is een verblijfsruimte met een woonkamer/ keuken badkamer en ruime slaapkamer.

Verblijfsruimte:
Circa 45m2.

Servicekosten/ VVE:
N.V.T

Bestemming:
Enkelvoudig centrum bestemming: Detailhandel/ Horeca

Vetput:
Nee

Instagram:
https://www.instagram.com/originalstroopwafel/

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 20m2 met circa 16 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Betaald parkeren met om de hoek een grote parkeergarage.

Bijzonderheden:                                                           
Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons mailadres info@hvab.nl

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 100 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 45 m²
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu