1.061,- ex btw p.m.

Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Jan Ligthartstraat 1 1817 MR Alkmaar
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 37.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.061,00
 • Aantal zitplaatsen: 50
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2616

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: lunchroom gevestigd in een kantorencomplex op een strategische locatie op het bedrijventerrein in de Bergermeer Alkmaar.

Klik hier voor meer foto’s en informatie.

Type Horeca:   
Lunchroom met Take Away.

Soort/locatie:
Exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten. Het bedrijf is gevestigd in een kantorencomplex, aan de rand van Bergen en Alkmaar.

Servicekosten/ VVE:
De huurprijs is inclusief energie, water en verzekering.

Bestemming:
Ondersteunende laagdrempelige horecafunctie ten behoeve van de kantoren en omliggende gebouwen.

Omschrijving object:
Sfeervol ingerichte te lunchroom gevestigd op het bedrijventerrein in de Bergermeer Alkmaar. De lunchroom beschikt over ca. 50 zitplaatsen binnen

Het is een strategische locatie, in de nabijheid van het gemeentehuis van Bergen, belastingkantoor, de grote speeltuin “De Batavier en op steenworpafstand van camping Alkmaar.

Op dit moment wordt een toegankelijke en kleinschalige menukaart gevoerd en zijn de openingstijden beperkt tot circa 15 á 20 uur per week. De mogelijkheden en de sfeervolle inrichting bieden voldoende mogelijkheid om het bedrijf verder uit te bouwen.

De lunchroom bevindt zich op de begane grond van een bedrijfsverzamelgebouw en is ruim opgezet. De exploitatie is voor een vriendelijke overnameprijs op de markt gezet door wat wijzigingen in de privésituatie van de huidige exploitanten.

Indeling van het bedrijf:
Grote verkoopruimte met verkoopbalie, deels openkeuken en een ruim magazijn. De sanitaire voorzieningen worden gemeenschappelijk gebruikt samen met de kantoorruimtes.

Vetput:
Nee

Website                                                                            
www.chapi.nl

Personeel:
N.V.T.

Terras:
Circa 40 m2 met 20 stoelen.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week tot maandag tot en met vrijdag van 11:30 uur tot 15.00 uur.

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en 2 op eigen terrein.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

 

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 104 m²
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu