€ 875.000,00
K.K.

Havenweg 5, 1601 GA Enkhuizen, Nederland
 • Adres: Havenweg 5 1601 GA Enkhuizen
 • Soort:
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 875.000,00
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 40
 • Referentie: VMH5-2614

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Het onroerend goed inclusief de horecaexpoitatie met bovenwoning op een unieke locatie aan de haven van Enkhuizen.

Klik hier voor meer foto’s en informatie.

Type Horeca:   
Restaurant met bovenwoning

Soort/locatie:
Het betreft hier het onroerend goed inclusief de exploitatie. In het centrumgebied en de havens van Enkhuizen, Noord-Holland.

Bestemming:
Horeca 2/3

Omschrijving object:
Het pand is gelegen aan de buitenhaven van Enkhuizen op steenworpafstand van het NS-station, welke een directe verbinding heeft met Amsterdam centraal station. De bereikbaarheid is hierdoor goed te noemen mede door de nieuwe snelweg (N307) verbinding naar de A7 en de Markerwaarddijk naar Lelystad. Naast het NS-station is er een grote parkeerplaats waar gratis parkeren is toegestaan.

Het restaurant beschikt over een ruim terras op het zuiden met circa 40 zitplaatsen. Bij binnenkomst zijn aan de linker- en rechterzijde zitplaatsen. Door de vele raampartijen aan alle zijden van de zaal is er voldoende lichtinval en lijkt het restaurant optisch nog ruimer. Voordat men de keuken inloopt komt men langs de bar, hierna volgt een kleine voorbereidingsruimte welke tot de ruime professionele keuken leidt. De keuken heeft een gescheiden spoelkeuken. De kelder van circa 20 m2 dient als opslagruimte net als de garage met overhead-deur welke tevens gebruikt wordt als leveranciersingang.

Tevens beschikt het pand over een 1e etage (ca. 95m2) en 2e etage (ca. 60m2). Hier is één woonruimte toegestaan, let op dit is geen bedrijfswoning maar een gescheiden appartement met eigen huisnummer. Hier dient enkel nog een eigen toegang voor gerealiseerd te worden en wat aftimmerwerk. Het e.e.a. is al uitgezocht en kan bij serieuze interesse overlegd worden met geïnteresseerden. Het appartement is nog niet gesplitst. Doelgroep: Lokale bevolking en toeristen

Indeling van het bedrijf:

 • Begane grond: restaurant met keuken en magazijn
 • 1e verdieping restaurant en opslag
 • 2e verdieping Woning

Kadastrale gegevens:
Op aanvraag                                    

Vetput:
Ja

Website:
http://www.portovecchioenkhuizen.nl

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 40 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week. Van 07.00 -24.00 uur

Parkeerruimte:
Betaald parkeren           

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

 

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 300 m²
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu