€ 2.541,00
ex btw per maand

  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: 2541
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 98.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 2.541,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2608

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Biljart- en Snookercentrum, voor uitgaan, Biljart, Snooker, Pool en Lasergame gevestigd in Den Helder, de kop van Noord-Holland.

Klik hier voor meer informatie en foto’s

Type Horeca:
Biljart- en Snookercentrum, voor uitgaan, Biljart, Snooker, Pool en Lasergame

Soort/locatie:
Exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten, gelegen aan de rand van Den Helder in de kop van Noord-Holland.

Omschrijving object:
Dit prachtige bedrijf is gevestigd in Den Helder, de kop van Noord-Holland.

De bereikbaarheid is goed, zowel voor de auto, fiets als het openbaar vervoer.

Het bedrijf is goed onderhouden door de huidige exploitant en is voorzien van goedgekeurde technische installaties en ledverlichting.

Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen vanuit  de grote ronde bar welke centraal in het bedrijf zit. Aan de gezellige ronde bar kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod speciaal bieren en vanuit de keuken worden heerlijke, kleine gerechten geserveerd. De gasten komen hier voor een avondvullend programma, zo is er biljarten, poolen, snookeren, lasergamen of darten. Zo zijn er onder andere 2 professionele snookertafels, 5 wedstrijdpooltafels (9-foot), 6 kleinere pooltafels (8-foot), 8 carambole- en 2 matchtafels [biljart].  Daarnaast is er een lasergame arena van 400m2 en een 2e bar/ zaal met 2 dartbanen. Deze wordt ook met grote regelmaat gebruikt voor feestjes en partijen, maar is ook te gebruiken voor vergaderingen en seminars. Ook hier is alle inventaris voor aanwezig.

Dit prachtige bedrijf biedt onderdak aan diverse biljartclubs en wordt zowel gebruikt voor nationale als internationale Pool en Biljart wedstrijdcompetities.

Kortom een bedrijf met legio mogelijkheden vanuit een prachtige basis.

Overzicht Speeltafels
2 = Professionele snookertafels,
5 = 9-foot wedstrijd pooltafels,
6 = 8-foot Pooltafels
8 = carambole tafels [biljarttafels].
2 = carambole matchtafels [biljarttafels].

Indeling van het bedrijf:
Ruime entree met automatische deuren, een grote horecaruimte met ronde bar, ruime keuken met grote koelcel, gerenoveerde dames- en herentoiletten voor, links een grote zaal met biljarttafels in diverse maten, achter de horecaruimte zit een grote 2e zaal met 2 snookertafels en een groot aantal poolbiljarts, achter deze grote zaal ligt een 2e horecaruimte met eigen bar en toiletten. Hier bevindt zich ook de entree van de lasergame arena. Deze arena is circa 400 m2 groot.

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Bestemming:
Enkelbestemming (Sport).

Website:
https://biljartensnookercentrum.nl

Personeel:
Op aanvraag.

Terras:
Er zijn mogelijkheden om aan de achterzijde een terras aan het water te realiseren. Dit water ligt aan het begin van de Napoleon-vaarroute. Vanuit de gemeente is al aangegeven dat ze hier positief tegenover staan.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week momenteel 6 dagen per week van 18:30 uur tot 24.00 uur en in de weekenden tot 02.00uur.

Parkeerruimte:
Voor de onderneming ligt een groot parkeerterrein voor minimaal 30 auto’s.

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen en verplichting zijn niet van toepassing, met uitzondering van één tapzuil

Leveranciersverplichting:
N.V.T.

Voor meer informatie en toelichting kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu