€ 5.850,00
ex btw per maand

Kleine Dorpsstraat 1, 1861 KN Bergen, Nederland
  • Adres: kleine Dorpsstraat 1 Bergen
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 5.850,00
  • Terras: Ja
  • Oppervlakte terras (m2): 28 m²
  • Referentie: VMH5-2604

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Casco nieuw te bouwen horecabedrijfsruimte gelegen in het centrum van het bourgondische dorp Bergen (Noord-Holland).

Klik hier voor meer foto’s en informatie.

Type Horeca     
Horecabedrijfsruimte, het betreft hier een nieuw te bouwen casco horecaruimte met bestemming restaurant.

Soort/locatie
Huurpand op een centrum locatie in Bergen (NH).

Bestemming
Horeca – Restaurant.

Omschrijving object
In het centrum van Bergen (NH) wordt medio 2022 dit object gerealiseerd. Gesitueerd aan de “Kleine Dorpsstraat” in Bergen (NH), nabij de Karel de Grotelaan in een zijstraat vlak bij de Ruïnekerk.

Het betreft een casco opgeleverd gebouw van in totaal 280,5 m2. Op de begane grond is een restaurant van 133,5m2 met  een ruim souterrain en een grote 1e verdieping. Het gebouw zal worden opgetrokken in de stijl passend in de directe omgeving, er wordt gewerkt met moderne materialen en zal voldoen aan de thans geldende milieu en bouwvoorschriften.

Het unieke aan dit gebouw is de drie verdiepingen die met elkaar worden verbonden zijn. Het gebouw krijgt een open karakter door de lichtkoepel die wordt gerealiseerd, hierdoor komt er veel extra daglicht binnen.

Indeling van het bedrijf
Terras, begane grond van 133,5m2met een vaste trap naar de 1e verdieping en het souterrain. Het souterrain van 90m2 voor het realiseren van een keuken, magazijn, technische ruimte en de toiletten. De 1e verdieping van 57m2 voor het realiseren van een kantoor, personeelsruimte, toiletgroepen en douches.

Dit object biedt veel mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Terras
Circa 28 m2.

Openingstijden
Mogelijkheden tot 7 dagen per week.

Parkeerruimte
Op loopafstand is voldoende parkeerruimte en een parkeergarage.

Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden van dit prachtige object met u te bespreken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Via 072-5090770/ 06-21208004 of info@hvab.nl.

Kenmerken

  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu