€ 1.025,00
ex btw per maand

Ansjoviskade 22a, 1767 EB Kolhorn, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Ansjoviskade 22A Kolhorn
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 42.500,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2598

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Bistro -lunchroom gelegen op een unieke locatie met prachtig terras langs het kanaal Schagen-Kolhorn

Type Horeca:   
Bistro/-lunchroom met rondom terras.

Soort/locatie:
Exploitatie aan recreatiehaven in de dorpskern van Kolhorn, onderdeel van de gemeente Hollands-kroon provincie Noord-Holland.

Huurovereenkomst:
In de plaatstelling van de huidige huurovereenkomst of in overleg een nieuwe huurovereenkomst: model ROZ 2012/ 5 jaar met 5 optie jaren.

Omschrijving object:
Deze prachtige bistro-lunchroom is gelegen op een unieke locatie in het midden van de passantenhaven Kolhorn. Het schiereilandje is direct gelegen aan de doorgaande vaarroutes en een waterkruispunt in de kop van Noord-Holland.

De grote terrassen aan het water in combinatie met het prachtige uitzicht op Kolhorn maken de onderneming uniek. De onderneming is goed ingericht en alle aanwezige inventaris en apparatuur is in nieuwstaat. Op dit moment richt het bedrijf zich voornamelijk op fietsers, passanten en havenpubliek. De locatie en het bedrijf bieden nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:
Gezellige verkoopruimte met stoelen en tafels, verkoopbalie, met een deels openkeuken/ buffet, een complete bereidingskeuken, een opslag met koeling en vriesruimte. Personeelstoilet. Publiekstoiletten

Website:
https://egelantier-kolhorn.nl

Servicekosten/ VVE:
Niet van toepassing.

Bestemming:
Horeca 3 en recreatie ondersteunende handelingen.

Vetput:
Nee

Personeel:
Alleen oproepkrachten

Terras:
Circa 130 m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op loopafstand en met de boot rondom het eiland.

Bijzonderheden:
Verhuurder is een stichting.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met ons kantoor via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu