€ 1.950,00
ex btw per maand

 • Adres: IJdok 35 Amsterdam
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.950,00
 • Aantal zitplaatsen: 60
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2594

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Bistro met terras op een zichtlocatie direct aan het t’IJ in Amsterdam.

Lees meer via deze link

Type Horeca:
Lunch-bistro, eetsalon, catering services.

Soort/locatie:
De inventaris en goodwill met de huurrechten. Gelegen aan het t’ IJ op steenworp afstand van het Centraal Station in de directe omgeving van woontorens, kantoren en grote hotels.

Omschrijving object:
Dit prachtige horecabedrijf is gelegen aan de IJdock, direct aan het t’ IJ  in de binnenstad, op steenworp afstand van het centraal Station. Het betreft een zichtlocatie in de commerciële zone van de woontorens, recht tegenover het bedrijf is een hotel gevestigd met een paar 100 hotelkamers.

De inrichting is nu huiselijk en sfeervol. Voor de onderneming bevindt zich een riant terras. Gasten kunnen hier terecht voor een heerlijke koffie, lunch of borrel.

Verder maakt het bedrijf gebruik van Take-Away en is hebben ze een cateringservice voor de directe omgeving vanwege het grote aantal kantoren en bedrijven.

De zaak is nog maar een paar jaar oud, maar wordt nu al te koop aangeboden vanwege gezondheidsredenen. De mogelijkheden van het bedrijf in combinatie met de locatie zijn onbeperkt.

Kortom een plek waar je als ondernemer wil zitten! Een ideaal horecabedrijf voor een ondernemer met ambitie.

Indeling van het bedrijf:
Entree, verkoopruimte met diverse leuke zithoekjes. Gescheiden dames- en herentoilet. Een open keuken met buffet in een vide welke thans ingericht is voor privé en als voorbereidingskeuken.

Personeel:
N.V.T.

Terras:
40 Circa  m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week.

Graag nodigen wij u uit om dit prachtige horecabedrijf te komen bezichtigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via het contactformulier of bel via  072-509 0770 of 06-21208004.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 125 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 50 m²
 • Woning aanwezig: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu